Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

МОДЕЛІ ЧОЛОВІЧИХ ТРУСІВ

Корисно дізнатися, які є види нижньої білизни для чоловіків. Так ви зможете більш впевнено вибирати такі обновки. Можливо, навіть виявите класний фасон, про існування якого не здогадувалися.

Розберемося, які бувають чоловічі труси, визначимо гідності та можливості носіння. Розглянемо різні рішення, від найпопулярніших до екстравагантних і специфічних.

Багато хто дивується, дізнавшись, що різновидів не так уже й мало. Фасони чоловічих трусів не обмежуються семейниками і плавками. Їх куди більше.

Класичні труси

Їх ще називають плавки, бріфи або сліпи. Це коротка облягаюча модель, що повністю закриває сідниці. За рахунок чималих пройм і невеликої довжини мужские трусы слипы залишають стегна повністю відкритими. Бриф-білизна добре підтримує спереду і ззаду, не збирається складками.

Сліпи найбільш затребувані серед модників різного віку. Головна перевага - універсальність. Брифи можна носити під будь-яким одягом: від тонких брюк ділового костюма до коротких пляжних шортів. Сліпи особливо поважають шанувальники узкачей і інший щільно облягає одягу. А ще сліпи часто вибирають спортсмени-любителі за те, що вони не сковують рухи і не видуваються навіть під тайтсамі.

Боксери

Свою назву отримали за схожість з уніформою професійних бійців рингу. Правда, в сучасній інтерпретації боксери не обов'язково повинні бути такими широкими. Вони бувають двох видів.

  1. Класичні. Характеризується вільним кроєм, як у шорт, але без зайвих складок уздовж штанин.
  2. Облягаючі. Приталені пара щільно фіксує ззаду і спереду, при цьому теж має короткі штанини. Такі вироби ще називають боксери-бріфи як проміжний формат між двома позначеними різновидами. Їх вибирають ті, кому недостатньо просторо в сліпах.

Вільний вид боксерів краще носити під мішкуватий одяг. Брифи підійдуть під вузькі штани та бриджі. Для тренувань також вибирають крій, що облягає боксерок.

Хіпс

Це приталена укорочена пара, крій якої нагадує прямокутник. Вона носиться на стегнах, відрізняється щільною посадкою і відмінною фіксацією. Хіпс отримали свою назву за область, на якій носяться. Hips - від англійського «стегна». Кроковий шов менше, ніж у сліпів, при цьому пара злегка прикриває стегна з боків, але не так сильно, як боксери.

Хіпс можна надягати під облягаючі штани та бриджі. З ними добре виглядають літні ділові костюми з тонкої тканини. Хіпс відмінно підійдуть для занять спортом і іншого енергійного дозвілля.

Танга

У деяких класифікаціях називаються бікіні-трусами. Модель має низьку пов'язку на посадку, складається з пари трикутників спереду і ззаду, з'єднаних вузькою смужкою тканини. Цей відкритий варіант непомітний навіть під коротенькими пляжними шортами. Труси трикутником чоловічі гарні в літній період, коли актуальна одяг з тонких тканин. Вони не проглядаються під речами, які не беруться складками, при цьому створює хорошу фіксацію там, де необхідно.

Стрінги

Версія з відкритими сідницями також складається з пари трикутників. Спереду закриває повністю, ззаду - лише верхню частину. Їх можна носити з брюками з найбільш тонких, навіть просвічують тканин. Але для активних занять, тим більше спортивних, стрінги не підходять.

Джокстрапи

Білизна-бандаж для травмонебезпечних видів спорту. Спереду передбачена захисна раковина-накладка, ззаду з боків йдуть 2 фіксують гумки. Джокстрапи вибирають для занять регбі, боротьбою, для гри в американський футбол і так далі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.