Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сильні сторони Citroën Jumper

Повністю оновлена ​​модель сітроен джампер пропонується в асортименті, що складається з чотирьох варіантів: три мають кузов-фургон, а один - шасі з кабіною, яке можна налаштувати відповідно до потреб кожного підприємства.

Якщо говорити про механіку, то тут використовується новий турбодизель, що розвиває потужність 130 кінських сил і поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач - набором, для якого бренд оголошує запас ходу в 1600 кілометрів, що також досягається за рахунок паливного бака. 125 л.

Що стосується обладнання, новий Jumper включає в себе ABS, систему контролю стійкості і тяги, систему допомоги при рушанні з гори, подвійну передню подушку безпеки, тринадцять відділень для зберігання речей, що охолоджується і замикається ящик рукавички, радіо з Bluetooth, USB і органи управління на рульовому колесі, регульовані поперекові сидіння. і підлокітники, водійське сидіння з регульованим демпфуванням, регулятор і обмежувач швидкості, а також підставка для столу, яка дозволяє, серед іншого, підтримувати блокнот або планшет.

Якість

Надійне якість для професіоналів: більш 4 мільйонів кілометрів пройдено тестами технічної бази. Змініть дизайн багатьох елементів, таких як лобове скло або віконні петлі і отвори.

Характеристики кожного автомобіля розрізняються залежно від версії. Технічні характеристики, описані на цій сторінці, можуть бути змінені без попереднього повідомлення.

Двигуни, адаптовані до вимог

Кожен з доступних двигунів розроблений, щоб витримувати найжорсткіші умови експлуатації і забезпечувати всю потужність, необхідну користувачеві, незалежно від умов руху і навантаження. Citroën Jumper доступний з дизельним двигуном: HDi 128. Двигун агрегатується з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Citroën Jumper має чіткі і плавні лінії, але його головна мета - бути практичним і надійним легким комерційним автомобілем. Має захисний бампер, широкі бічні молдинги, великі дзеркала заднього виду і високі задні

Краща безпека на борту

Citroën Jumper з АБС і двома подушками безпеки дозволяє користувачам виконувати свою роботу ефективно і з повним спокоєм. Щоб забезпечити безпечне і розслаблене водіння при будь-яких обставинах, Citroën Jumper доступний з опціональною системою контролю зчеплення. Ця передова система проти ковзання адаптується до обставин, щоб оптимізувати тягу в будь-якій ситуації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.