Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги порталу пасажирських перевезень

Портали пасажирських перевезень надають можливість власникам мікроавтобусів і потенційним пасажирам зв'язуватися між собою, і погоджувати час поїздки, її вартість і умови. Цією послугою активно користуються транспортні компанії, приватні перевізники і різні фірми.

Затребуваність послуг всеукраїнського порталу

Найбільш вигідна послуга замовлення пасажирських перевезень, наступним категоріям пасажирів:

  1. командам спортсменів, які їдуть на змагання;
  2. делегаціям, які бажають швидко об'їздити підприємства і компанії у своїх справах;
  3. екскурсійним групам, паломникам і туристам;
  4. людям, які бажають орендувати на різні святкові заходи ретро авто, лімузини і легкові автомобілі представницького класу;
  5. пасажирам, які їдуть в аеропорт або на вокзал або назад;
  6. бажаючим поїхати всією сім'єю на природу.

Власників цих видів транспорту, готових здійснить поїздку, можна знайти на всеукраїнському порталі. До речі, якщо вас цікавлять пасажирські перевезення львів, то переходьте за посиланням вже зараз.

Обов'язки перевізників

Перевізник, який використовує послугу порталу, зобов'язаний вказувати достовірну інформацію, що стосується його транспорту таку, як: стан транспортного засобу, вартість поїздки, окремі умови. Повідомляти про надання додаткових послуг, якщо такі є. Також замовник повинен вказувати кількість місць, і можливість здійснювати поїздки за кордон. Тоді потенційному пасажиру буде легко вибрати відповідний йому транспорт і рівень комфортності. Пасажир своєю чергою повинен дотримуватися обумовлених умов поїздки.

Послуги, що надаються всеукраїнським порталом пасажирських перевезень вигідні власникам транспортних засобів та пасажирам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.