Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Реабілітація літніх людей після інсульту

Наслідки гострого порушення мозкового кровообігу мають різну ступінь тяжкості і впливають на якість життя людини. Своєчасне і комплексне лікування може суттєво зменшити прояви патології і відновити втрачені функції частково або повністю. Ми пропонуємо ефективну програму реабілітації людей похилого віку після інсульту.

Зміст реабілітаційної програми

Зазвичай після виписки з лікарні для пацієнта складається індивідуальна схема щоденних занять. Наша міждисциплінарна група, що включає реабілітолога, кардіолога, психотерапевта, ерготерапевтами і інших фахівців, працює саме за цими рекомендаціями, але в умовах пансіонату.

Реабілітація пацієнтів похилого віку після інсульту в медицинской клинике Импульс проводиться з використанням перевірених медичних технологій. В процесі відновлення постояльці центру заново вчаться володіти своїм опорно-руховим апаратом і мовною функцією, набувають навичок самообслуговування і комунікації з іншими людьми.

Перший етап - комплексна гериатрическая оцінка, що включає аналіз ментального здоров'я, загального функціонального статусу, рівня когнітивних здібностей, наявності та стадії хронічних захворювань. Далі слід безпосереднє відновлення.

Обсяг реабілітаційних послуг:

  1. Відновлення основнихх функцій: ковтальної, рухової, мовної, когнітивних. Для цього вдаються до застосування спеціального медичного обладнання, проведення мовної, мовної, когнітивної та інших видів терапії.
  2. Корекція психоемоційного статусу. Наслідки інсульту в плані психіки у літніх людей усуваються за допомогою прийому ліків і комунікативних тренінгів з практикуючим психологом.
  3. Профілактика. Оздоровлення з метою зміцнення серцево-судинної системи проводиться для мінімізації ризику рецидивів і ускладнень.

Наші переваги

У нас є все необхідне для роботи з геріатричними діагнозами. Зокрема, у нас можливо постійне проживання в пансіонаті з реабілітацією після інсульту. Тут літні люди можуть отримати комплексний медичний догляд відповідно до даної проблемою. Команда фахівців постійно піклується про постояльців, фіксуючи всі зміни в стані здоров'я хворого і інформуючи про це його родичів.

Особливості наших послуг:

  1. робота з кожним клінічним випадком за індивідуальною програмою;
  2. ретельний контроль прийому ліків і виконання призначень;
  3. закупівля необхідних медикаментів з включенням рахунки в вартість проживання і реабілітації в кінці місяця.

У людей похилого віку будь-які зміни обстановки викликають тривожність і хвилювання, що провокує агресивні реакції. Тому в ціну утримання в центрі на час реабілітації включається робота з психологом. Спеціаліст допомагає звикнути до нового місця і умов проживання, знайти контакт з іншими постояльцями, медичним та обслуговуючим персоналом.

У пакет документів для будинку престарілих з реабілітацією після інсульту входить копія паспорта клієнта, яка укладає договір, виписки з медкартки (епікриз, аналізи), медичного полісу пацієнта і деякі інші документи, про які ми можемо розповісти детально на консультації. У наших пансіонатах можна оздоровити організм, відпочити в спокійній обстановці на природі і недорого пройти відновлення після критичних станів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.