Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які посади займає Гліб Загорій та за скільки він продасть свій бізнес?

Співвласник фармкомпанії готовий розмовляти про суму, що перевищує півмільярда доларів.

При цьому він зазначив, що вже двічі не підписував продаж підприємства, незважаючи на готовність документів та повну згоду сім'ї.

Основними причинами  Глеб Загорий назвав дві. "Я не знав, що робити далі, тому що моє сімейне ремесло - це фармацевтика. І я кайфую, коли придумую нові продукти, нові бізнесові схеми", - поділився бізнесмен. Він також додав, що володіє величезною кількістю патентів і продовжує займатися науковою діяльністю.

Друга причина: він не знає, що робити з такими грошима. "На життя для мене, моєї сім'ї стільки не потрібно", - сказав Загорій. Крім того, він зазначив, що не хоче нічим іншим займатися.

Ні для кого не секрет, насправді Гліб Загорій - це відома особистість сучасного світу. Не можна не відзначити, це і є, народний депутат України. Щоб дізнатися про всі його заслуги, звичайно, слід уважно вивчити біографію цієї людини.

В першу чергу, хочеться відзначити, народився Гліб Загорій 21 серпня, 1976 року в Вологді. На сьогоднішній день, він є власником, генеральним директором однієї з популярних і відомих фармацевтичних компаній, розташованих в Україні, під назвою «Дарниця». Крім продажів лікарських препаратів, молода людина займається і політичною діяльністю.

Не можна не відзначити, батьки Гліба познайомилися під час навчання в одному і тому ж інституті фармакології. Звідси така тяга до цієї сфери діяльності. Загорій дійсно створює образ порядної і чесної підприємця, який докладає всіх зусиль і заходів, щоб принести виключно позитивні зміни в країну.

Заслуги народного депутата Гліба Загорія

Не можна не додати, на сьогоднішній день, як правило, цю людину, як власне і його батька, знають не тільки як впливових, але ще і щедрих меценатів. Вони фінансовим чином підтримують індустрію кіно, як власне і українське театральне мистецтво, медичну освіту, і цілий ряд інших проектів.

Крім усього сказаного, можна не додати, що саме завдяки сприянню цій родині, на сьогоднішній день, в Україні планується вихід того самого гучного і високобюджетного фільму, який носить назву «Чорний Ворон».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.