Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дошки магнітні та коркові для офісу

У нашому інтернет магазині buromax.kiev.ua Україна ви завжди знайдете все найнеобхідніше для навчання і презентацій. Офісна інформаційна магнітно-маркерна дошка є найважливішою частиною сучасного офісу, навчального закладу, адміністративного установи, спортивного комплексу.

Основне призначення такого виробу - проведення презентацій, ознайомлення відвідувачів з новинами, навчання персоналу і учнів. Список досить великий, адже така дошка універсальна, вона буває і настінна, і на підставці (в тому числі на коліщатках для швидкого переміщення). Для оновлення інформації не потрібно вологої ганчірки як в школі, дошка сухостираєма, будь-які сліди від маркера прибираються одним рухом спеціальним пристосуванням.

Види дощок

Збираючись купити магнітну дошку, непідготовлений покупець може розгубитися від різноманіття і асортименту цього типу продукції на сайті https://buromax.kiev.ua/board-marker-and-chalk/. Різні кольори поверхні (біла дошка зустрічається, все ж, частіше за інших), розміри і габарити, типи кріплень і рамок - розібратися у всьому цьому буває складно з першого разу.

Модельний виробів ряд досить широкий, в нього входять:

  1. Магнітно-крейдяний дошка;
  2. Магнітно-маркерна дошка;
  3. Магнітно-пробкова і магнітно-текстильна дошки.

Кожне з цих виробів призначене для різного застосування, тому якщо ви сумніваєтеся у виборі, варто звернутися за допомогою до наших консультантів.

Якщо ви не збираєтеся користуватися магнітом, компактна і мобільна шкільна крейдяний дошка може стати непоганим варіантом для покупки. Її вартість трохи менше, а надійність і практичність дозволяють використовувати виріб без обмежень протягом досить тривалого періоду.

Коркова дошка для нотаток підійде тим, хто використовує інформацію в роздрукованому вигляді. Пробковая поверхню виробу дозволяє без проблем утримувати графіки, таблиці, оголошення на папері будь-якого формату за допомогою звичайних канцелярських кнопок. Ціна якісної дошки з пробки в нашому магазині одна з найдоступніших на ринку, при цьому ми гарантуємо максимальний термін служби за умови дотримання правил експлуатації.

Ми пропонуємо дошки навчальні маркерні, а також офісні (магнітні) недорого з доставкою по всій країні в самому широкому асортименті. Прийнятні ціни, безкоштовні консультації, будь-які варіанти оплати, повернення, що не підійшов вам продукції протягом 14 днів - магазин Clipka готовий до довгого і взаємовигідного співробітництва.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.