Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види Топперів

Сучасні кондитери можуть перетворити будь-який торт в справжній витвір мистецтва за допомогою декору. Чого тільки вони не використовують для того, щоб підкреслити основні переваги десерту. Часто основною фішкою прикраси торта стає топпер. Це популярний і дуже модний атрибут, який має форму якогось напису, силуету, звірятка, мультяшного героя.

Топпер можна застосувати тільки для декору, а можна також припинити його в солодкість, яку дитина або будь-який бажаючий ласун зможе з'їсти. Придбати топпери та все для кондитера ви можете, перейшовши за посиланням.

Топпер - це елемент декору, що має плоску або об'ємну форму, виготовлений з будь-якого матеріалу - їстівного і неїстівного. Можна зробити топпер з пряника, шоколаду, цукрового паперу, зефіру, мастики, дерева, звичайного паперу і інших інших матеріалів, які є у кожного в будинку. Основне завдання Топпер - прикрашати торт і чітко підкреслювати тематику свята, в честь якого він був спочатку приготовлений.

Ніяких дорогих продуктів, спеціальних деталей для виготовлення Топпер вам не буде потрібно. До того ж особливі кулінарні навички не потрібні.

Топпери бувають декількох різновидів, але головний критерій їх відмінності полягає в тематиці свята, на який вони використовуються, щоб прикрасити солодкість.

Наведемо вам перелік основних прикладів Топперів:

  1. Наречений і наречена - топпер, який підійде для прикраси весільного торта або ж десерту до Дня Закоханих.
  2. Серце - відмінні варіант Топпер для торта, який закохані хочуть піднести один одному.
  3. Топпер, що підкреслює талант людини, якій готується торт. Можна в якості Топпера використовувати фігурку спортсмена, танцюриста, музиканта, вченого і т.д.
  4. Топпер-композиція, в якому використовуються відразу декілька фігурок, щоб таким чином передати на торті сценку з життя або мультфільму.
  5. Топпери-персонажі. Це можуть бути герої мультиків або казок, які найбільше подобаються дитині-винуватцю торжества, імениннику.
  6. Топпери- тварини і птахи. Можна зробити фігурки будь-якого мешканця нашої планети з тієї ж мастики або шоколаду.
  7. Топпери-слова або Топпери-написи. Наприклад, можна вибрати слово «Люблю», «З Днем народження». До речі, всі ці фрази і слова можна робити на будь-якій мові.
  8. Топпери-цифри. Для дітей дуже актуальний такий топпер, тим більше, що його можна прикрасити ще і красивою написом.
  9. Топпери-гірлянди. Популярна тенденція у сучасних кондитерів, які роблять різні прапорці з мастики або кульки, а потім їх красиво виставляють в композицію, і виходить оригінальний топпер на торт.

Топпер не завжди доречний на десерті. Якщо на вашому торті за задумом має використовуватися багато ягід, дрібних цукерок і інших елементів декору, то топпер тільки обтяжать десерт і зіпсує його привабливий зовнішній вигляд. Враховуйте при виборі Топпер важливу особливість - прикраса не повинно бути за розміром більше, ніж сам десерт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.