Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги світлової реклами

Світлова реклама на коробах та лайтбоксах – у чому ефективність? Наскільки добре вони працюють?
Якісна та ефективна рекламна конструкція має доносити необхідну інформацію аудиторії незалежно від зовнішніх причин. Саме такими конструкціями і виступають так звані лайтбокси, які мають джерело світла, розташоване безпосередньо всередині короба. Підсвічування зображень та текстової інформації дає можливість побачити та розпізнати рекламу навіть на великій відстані, причому у темний час доби ефективність лайтбоксу не знижується.

Хто найчастіше застосовує лайтбокси для рекламних цілей?

Подібні рекламні конструкції можна зустріти як просто неба, наприклад, у вигляді оформлення фасаду кафе, так і всередині приміщення - торгового центру або іншого аналогічного комплексу. Сітілайти одночасно служать і як реклама того чи іншого об'єкта і як елемент прикраси цього об'єкта. Великі мегаполіси намагаються дотримуватись вимог єдиного дизайн-коду, завдяки якому оформлення всіх закладів у центральній частині міста приведено до загальної стилістики. На основі такого дизайн-коду виготовляються лайтбокси з певними розмірами, кольором, шрифтом і так далі. Для того, щоб замовити та купить лайтбоксы - переходьте за посиланням.

Варіантів використання лайтбоксів дуже багато, тому що їх можна монтувати на стелі, на стіні, це можуть бути окремі конструкції на стійках. Велика різноманітність тут і в частині дизайну, так як можна використовувати метал, пластик, алюміній для каркаса, а як зовнішній покриття може виступати акрилове оргскло, спеціальна банерна тканина, полістирол. Через таку різноманітність вдається зробити вивіску, яка органічно підходитиме для великого торгового центру, магазину, для підприємства громадського харчування, для муніципального об'єкта і так далі.

Тут важливо відрізняти кінцеве призначення світлового короба, тому що тут є торцеві та фасадні вивіски, меню-борди, настінні короби, великі банерні конструкції та інше.

Чим світлові короби такі гарні?

Світлова реклама, реалізована у вигляді світлового короба, відрізняється швидкістю та простотою монтажу, тривалим терміном експлуатації, простою зміною рекламного зображення чи тексту. Крім того, подібні конструкції захищені від неприємних погодних факторів, навіть якщо сам короб перебуватиме просто неба. А у темний час доби видимість короба ніяк не знижена.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.