Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Тонкощі виробництва атрибутики, етап від ідеї до втілення

Корпоративна атрибутика – це відмінний спосіб ненав'язливо прорекламувати свій бренд чи компанію, згуртувати та мотивувати колектив. В Україні подібний прийом маніпуляції використовується порівняно недавно, проте його популярність висока і зростає з кожним днем. Найчастіше предмети із символікою бренду чи компанії це  канцелярські вироби, чашки, футболки, значки.  У виробництві подібної продукції є кілька етапів.

Ключовим моментом у створенні будь-якої атрибутики є малюнок, картинка, яка має донести глядачеві ув'язнений у собі посилання. Логотип має бути впізнаваним, викликати асоціації та позитивні емоції. При цьому цей візуальний образ повинен бути практичним і простим, щоб його можна було використовувати з різними видами виробів. Визначившись із майбутнім зображенням, переходимо до наступного - вибір того предмета, який нестиме в собі цю символіку та підійде «на всі випадки життя». Саме металеві значки зараз і стають фаворитами номер один. Цей мінімалістичний шматок металу не такий простий, як здається на перший погляд.

Види та типи корпоративної атрибутики

Досить просто емблему компанії або бренду розмістити на ручках, чашках, блокнотах, футболці, іншому одязі. Але легкість виробництва обов'язково позначиться використанні предмета у майбутньому. Канцелярія виглядає банально та непомітно. Щодо одягу вона вкрай не довговічна і швидко втрачає свою візуальну привабливість. Подібна ситуація з наклейками та плакатами. Скляний посуд використовують до першого падіння. Виготовлення піктограм на замовлення стає найкращим рішенням. У світі корпоративних аксесуарів цієї категорії немає рівних за співвідношенням «ціна/якість/термін служби». Виготовлення значків, враховуючи можливість сучасних технологій, дозволяє отримати продукт найвищої якості. Він виглядає солідно і втілює в собі потрібну творцю ідею, несе інформацію, яка легко і доступно передає її в маси. На сьогоднішній день «значки з логотипом» це друге ім'я «корпоративної атрибутики».

Де замовляти атрибутику

Сайт магазину нагородної та сувенірної продукції, у тому числі значків, pin-ol.com.ua дозволяє придбати готові вироби в Україні. Також є можливість виготовити значки за вашими уподобаннями. Цією справою ми займаємось понад десять років і порадували тисячі наших клієнтів. Співробітники компанії Pin-Ol - справжні професіонали своєї справи. Консультант допоможе вам визначиться з ціною та кількістю, термінами виконання замовлення. Дизайнер підбере ідеальний образ та форму. Майстер втілить плід вашої уяви у життя. Якщо значки на замовлення, то Рin-Оl!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.