Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Стрічка для краплинного поливу: якою вона має бути

Краплинний метод поливу має багато позитивних моментів: за його допомогою можна забезпечити економну витрату води, добрив, а також захищає рослини та зменшує термін дозрівання культур, збільшуючи врожайність. Купити краплину в інтернет магазині можна за доступною ціною, де перед покупкою завжди можна отримати консультацію менеджера, який завжди допоможе підібрати оптимальний варіант для особистого використання.

Крапельна стрічка є основним елементом конструкції системи зрошення. Її прокладають згідно зі схемою посадки рослини на полі та в теплиці, а також здійснюють доставку води з розчиненими в ній добривами. Придбати крапельну стрічку та все необхідне для того, щоб облаштувати на ділянці крапельний полив, можна тут.

Конструкція стрічки складається з наступних елементів:

  1. Вхідний фільтр, який захищає пристрій від засмічення.
  2. Лабіринт, який необхідний для компенсації тиску.
  3. Басейн водовиливу, де накопичується вода.
  4. Отвір, через який вода виливається назовні.

Вода спочатку надходить у лабіринтний фільтр через фільтр, де відокремлюються сторонні включення. Після проходження лабіринту здійснюється регульована витрата та тиск, після чого вода потрапляє в басейн водовиливу, звідки через отвір надходить у землю у необхідній кількості. Установка крапельних стрічок здійснюється отворами вгору.

Різновиди краплинної стрічки:

  1. Щілинна краплинна стрічка. Ця назва пішла на вигляд отворів, з яких викопується вода. Ця стрічка має вузьку форму. Вода після проходження фільтра потрапляє в систему внутрішнього лабіринту, де компенсується тиск, і виходить через отвір по крапельках. Дана конструкція працює за наявності низького тиску і має рівномірну витрату води.
  2. Емітерна краплинна вода, яка отримала свою назву з-за деталі, а також відрізняється конструкцією даної стрічки від інших, які схожі. Усі елементи розташовані усередині крапельниці.

    При виборі відповідного варіанта необхідно насамперед відштовхуватися від ефективності та функціональності, яким має відповідати стрічка для особистого використання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.