Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке трейдинг та як він працює?

Трейдингом називається аналіз ринку, який є сукупністю взаємовідносин усіх учасників міжбанківської економічної системи. Трейдинг – відмінна можливість заробити на біржових та фондових ринках. Інтернет розширив рамки трейдингу. Окрім реальних торгових майданчиків тепер є онлайн-платформи, що дозволяють відслідковувати графіки, отримувати корисну інформацію про новини ринку, котирування, брати участь у фінансових угодах купівлі-продажу. Все це потрібно, щоб заробляти в Інтернеті. Тому, хто планує почати торгувати на фінансовому ринку, слід знати, що таке трейдинг та як він працює.

Ефективність роботи трейдера помітна неозброєним поглядом. Його дохід у цифрах. Подібна робота вчить тримати себе в руках, не падати духом у разі невдач та не розслаблятися після успіхів. Торгівля на біржі дає можливість заробляти та не залежати від місцевої ситуації. Для отримання прибутку на фондовому ринку не знадобиться реєструвати фірму, набирати співробітників, відкривати офіс та розробляти новий продукт. А ще немає прив'язки до місця. Можна торгувати на будь-яких біржах із будь-якої точки світу. До речі, якщо вас цікавлять відгуки про трейдерів, то радимо перейти за посиланням https://kapper1.ru/trade-otzyvy/ вже зараз.

Що таке «трейдинг»?

Трейдингом називається аналіз ринку, який є сукупністю взаємовідносин всіх учасників міжбанківської економічної системи. На цьому ринку є продавці – трейдери. Він може як купувати, так і продавати, наприклад, криптовалюту, сировинні товари та інший актив. Трейдинг означає купівлю та продаж активів згідно з власними прогнозами щодо змін ринкової ситуації. Мета одна – отримати прибуток.

Принцип роботи

Що таке трейдинг, крім того, що це торгівля на фондовому ринку? Це динамічна система постійно мінливих трендів. Вартість цінних паперів визначається безліччю зовнішніх факторів. Це можуть бути політичні рішення, природні катастрофи, економічні ситуації. Чималий вплив мають і самі трейдери.

Щоб отримати прибуток, продавець на біржі має зробити прогноз. Потрібно, щоб він був вірним. Усі торгові стратегії зводяться до двох тенденцій, які визначаються превалюванням над ринком трейдерів зі схожими цілями. Це "бики" та "ведмеді". Перші переконані у зростанні ринку. Вони відкривають довгі позиції на покупку активу, плануючи продати його на піку вартості. Другі діють наступним чином:

  1. пророкують падіння вартості активу;
  2. масово продають актив, покладаючись на прогноз;
  3. відкривають короткі угоди на продаж;
  4. головна їх мета - викупити актив на піку спадного тренду.

Для новачків аналіз ринку починається саме із виявлення тенденції. Якщо верх беруть "бики", які відкривають масу довгих угод на покупку, ринок зростає певною мірою через них. Якщо переважають "ведмеді", які швидко відкривають багато коротких угод на продаж, відзначається падіння ринку. У подібних ситуаціях ринок називають "бичачим" або "ведмежим".

Крім визначення тенденції, має значення технічний аналіз та фундаментальний аналіз. У першому випадку прогнози ставляться за графіками та індикаторами. А в другому – ухвалення рішення здійснюється на основі актуальних подій та новин.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.