Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати масажне крісло?

Щоб придбати масажне крісло, потрібно подумати про те, які функції вам потрібні й скільки грошей ви готові витратити. Якщо ви шукаєте щось відносно недороге для періодичного використання, є безліч крісел з великою кількістю функцій, які можуть задовольнити ваші потреби. Якщо ж ви шукаєте крісло вищого класу, яке забезпечить щоденний масаж із різними рівнями інтенсивності, то вам доведеться витратити більше грошей.

До речі, якщо вас цікавлять японские кресла массажные, то радимо відвідати інтернет-магазин Yamaguchi вже зараз.

Виберіть між масажним кріслом шіацу та роликовим масажним кріслом. Масаж шіацу зазвичай вважається більш інтенсивним та лікувальним, ніж роликовий масаж, але він і коштує дорожче. Роликовий масаж, як правило, м'якший, але він все одно дає багато переваг і не потребує великих витрат.

Вирішіть, скільки роликів ви хочете мати у своєму масажному кріслі. Масажні крісла з меншою кількістю роликів, можливо, не забезпечать такий ретельний масаж, як крісла з великою кількістю роликів, але вони все ж таки зможуть ефективно впливати на певні зони. Деякі крісла мають до 32 роликів, що забезпечує рівномірний розподіл тиску по всій спині під час масажу.

Шукайте додаткові функції, які збільшують цінність вашого масажного крісла. Підігрів сидінь або масажні «руки», які натискають на руки та ноги, – ось приклади додаткових функцій, які можуть підвищити ефективність вашого масажу.

Почніть з того, що звужуйте коло вибору до крісел, що мають ті характеристики, які вам потрібні. Якщо вас також цікавлять лучшие массажеры для ног, то радимо перейти за посиланням, не гаючи часу.

Ваше власне тіло - ваш найкращий провідник, тому не покладайтеся на думку інших про те, що вам приємно. Є люди, які вважають, що сильний масаж — це здорово, доки вони не спробують крісла з ще більшою силою і не вирішать, що це занадто.

Якщо є можливість, спробуйте кілька крісел особисто, перш ніж вирішити, яке придбати. Якісне крісло не тільки буде краще вам підходити за відчуттями, але й прослужить довше, ніж найдорожчі моделі. Якщо щось піде не так, виробники масажних крісел вищого класу з більшою ймовірністю забезпечать хорошу підтримку клієнтів та наявність запчастин без надмірних витрат на доставку або затримок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.