Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати економічний обігрівач

Критерії вибору

Видів енергоефективних обігрівачів безліч. Кожен продукт має власні унікальні властивості. На принцип роботи пристроїв впливають технічні та конструктивні відмінності.

Наприклад, скромний, але зручний апарат, що називається згинається полотном, вдало впишеться в інтер'єр, але не зможе прогріти об'ємні площі, це хороші електрообігрівачі для дачі енергозберігаючі.

Важливо! Крім конструкції обігрівача, важливо враховувати параметри приміщення.

Придбати обогреватель можна за посиланням. Усі обігрівачі можна умовно розділити за способом теплопередачі

Тип обігрівача

  1. Вільна конвекція. Тут відіграє роль взаємодія теплих і холодних потоків, які переміщуються в просторі під впливом приладу.
  2. Випромінювання довгими хвилями. Наприклад, інфрачервоні потоки прогрівають поверхні, а від них тепло передається людині. Це найсучасніші обігрівачі.
  3. Вентиляція. Тепло переміщається за рахунок приладу — вентилятора, який вмонтований у прилад, повітряні потоки виводяться назовні.

Площа приміщення та потужність пристрою

Правильно розрахована потужність обігрівача залежить від безлічі факторів. З завданням розрахунку найкраще впорається професіонал. В цілому підбір обладнання ведеться з урахуванням можливостей і необхідності постійного обслуговування.

Варто зазначити, що раціональність енергії, що витрачається, пов'язана з продуктивністю приладу. А цей параметр взаємопов'язаний з розмірами і габаритами апарату.

Розмір та габарити

Пристрої, призначені для приміщень, зазвичай бувають від 50 до 130 см в довжину, від 16 до 60 см в висоту. Ширина приладів варіюється від 3 до 7см.

Система управління

Контроль за більшістю приладів досконалий та інтелектуальний. Віддалене управління користується попитом, а засновано воно на роботі GSM модулів, які сумісні зі звичайними SIM картами.

Також в магазинах можна придбати прилади з механічним або електронним управлінням. Моделі відрізняються обмеженою функціональністю і більше схильні до зносу.

Температура нагрівання

Цей параметр у більшості моделях виставляється з точності до градуса.
Корпуси більшості економічних пристроїв не нагріються до високих температур. Спеціальні датчики регулюють цей параметр і обмежують прогрів до 60-70 градусів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.