Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Електронна сигарета: що це таке, переваги використання

Електронна сигарета стала хітом останніх років. Її позиціонують як здорову та безпечну, доступну альтернативу класичним сигаретам. Дехто називає електронні моделі засобом відлучення від традиційного тютюну. У 2008 році Всесвітня організація охорони здоров'я виступила із заявою, в якій йшлося про те, що вейп – спосіб кинути палити, якщо усвідомлено ставити перед собою цілі та знижувати вміст нікотину в рідинах.

Чому краще перейти на електрону?

Об'єктивно можна сказати, що електронки  представлені в інтернет-магазині https://elfik.shop/ua/ менш шкідливі для здоров'я, ніж звичайна тютюнова сигарета. Річ у тому, що в сучасних моделях часто використовується сольовий нікотин - він набагато чистіший, насиченіший, не подразнює слизові та дихальні шляхи. Зрозуміло, що речовина ідентичним чином поширюється з електронної сигарети при вдиханні, що є основною причиною залежності, якщо не зменшувати дозу нікотину.

Класичні багаторазові електронні сигарети є пристроями з живленням від батареї, яка поміщена в трубку, що зовні нагадує сигарету. За допомогою вейпу курець вдихає дози нікотину разом із туманом випарованого пропіленгліколю (також доставляє вибраний смак та аромат). Як тільки користувач вдихає повітря, що проходить через пристрій, датчик активує нагрівальний елемент (атомайзер). Втім, є моделі з ручним, а не автоматичним керуванням.

Переваги електронних сигарет

Переважна більшість інтересу курців до електронних сигарет випливає з їхнього прагнення не завдати ще більшої шкоди здоров'ю, а також відмовитися від нікотинової залежності. Це власне одна з переваг електронок. Серед інших виділяють:

  1. Відсутність смол та інших продуктів горіння, що засмічують легені.
  2. Міцність можна вибирати самостійно, або придбати безнікотинові варіанти.
  3. Зубна емаль зберігає природний колір, не жовтіючи.
  4. Шкода для організму суттєво знижена.

Нікотин є одним із компонентів начинки, званої рідиною. Вона буває з різною його концентрацією та з різними смаками. Вміст речовини встановлюється від дуже високої, що відповідає аналоговій сигареті до низької або навіть без нікотину. Ви можете вибирати будь-який смак. Все залежить від виробника.

Як правильно використовувати електронки?

Якщо ви думаєте про перехід на електронні сигарети або недавно почали використовувати їх і не знаєте, як правильно курити та дійсно отримувати задоволення, краще не переймати помилки від оточуючих, а вивчити наступні моменти.

Тривалість затягування

У той час, як класичні сигарети можна довго затягувати, електронні аналоги за допомогою цієї техніки швидко вийдуть з ладу. Після нагрівання головки натисніть кнопку на 1-2 секунди та спочатку насолоджуватися парою, потім втягуючи її. Для затятих курців краще придбати сигарети, які мають меншу напругу і виділяють густіший дим.

Куріння весь день

Звикли викурювати пачку цигарок на день? Забудьте про це з електронкою. Її основна мета – насолодитись неповторним смаком. Вирішити цей недолік можна, купивши рідину з вищою концентрацією нікотину. Між затяжками потрібно витримувати двадцятисекундні інтервали. Це запобігатиме вигоранню спіралей.

Неправильне використання сигарети

Електронка - це заповнений рідиною пристрій. Рідина повинна стикатися з розжареною головкою при курінні. Саме тому цигарку тримають вгору дном під кутом не менше 45 градусів.

Навчившись правильно використовувати електронку, ви збережете не лише своє здоров'я, а й гаманець.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.