Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як проходить корпоративне вивчення англійської мови?

Багато приватних підприємців та керівників великих компаній потребують такої послуги як корпоративне вивчення англійської мови. Вивчивши цю мову фахівці зможуть потрапити на міжнародний ринок праці. Завдяки йому можна без особливих труднощів співпрацювати з іноземними організаціями або залучити інвесторів із різних країн світу. Щоб освоїти англійську мову на високому рівні, потрібно знайти досвідчених та компетентних викладачів. Звернутися за корпоративним навчанням можна в онлайн-школу EnglishDom. Вона допоможе співробітникам компаній подолати мовний бар'єр.

Особливості вивчення корпоративної англійської мови у школі EnglishDom

Цей навчальний заклад використовує лише перевірені та ефективні методики навчання, які дозволяють досягти хороших результатів у вивченні корпоративної англійської мови. Щоб записатися на онлайн-курси, потрібно перейти за даним посиланням https://www.englishdom.com/corp/ на офіційний сайт школи EnglishDom та заповнити спеціальну форму, вказавши своє ім'я, адресу електронної пошти та номер телефону. Завдяки цифровій платформі співробітники компанії можуть займатися у комфортних для себе умовах. Вони можуть вибрати викладача та зв'язатися з ним по відеозв'язку. Учні отримують доступ до матеріалів уроку, персонального словника. Вони вивчають нові слова, освоюють граматику, виконують домашні завдання. Індивідуальні заняття легко вбудовуються у графік. Вони можуть проходити як у робочий, так і у неробочий час. Після проходження онлайн-курсів співробітники компанії зможуть вирішувати такі завдання:

  1. вільно говорити англійською (вибирати будь-які теми для обговорення, грамотно вибудовувати пропозиції);
  2. піднятися кар'єрними сходами;
  3. взаємодіяти з бізнес-партнерами та службовцями міжнародних організацій;
  4. вирушити у закордонні відрядження;
  5. розширити свій світогляд.

Викладачі онлайн-школи EnglishDom вміють правильно організувати освітній процес. Вони враховують рівень підготовки та знання своїх підопічних.

Чому варто пройти навчання в онлайн-школі EnglishDom?

Ця цифрова платформа більш ніж 10 років спеціалізується на викладанні англійської мови. До головних переваг онлайн-школи EnglishDom належить:

  1. зручний формат навчання;
  2. досвідчені викладачі корпоративної англійської мови, які мають офіційні дипломи та сертифікати;
  3. безкоштовний перший урок;
  4. керівник компанії може контролювати прогрес працівників;
  5. прийнятна цінова політика.

Завдяки цій онлайн-школі можна освоїти корпоративну англійську мову та досягти успіху у професійній кар'єрі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.