Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночу білизну?

Найчастіше багато жінок і дівчат при виборі спідньої білизни звертають увагу лише на її зовнішній вигляд. І зовсім забувають про те, що спідня білизна має бути комфортною, не обмежувати ваших рухів, і бути приємною для тіла.

Великий вибір спідньої білизни високої якості ви знайдете в інтернет-магазині Afrodita.zp.ua за доступними цінами.

На що звернути увагу при виборі спідньої білизни?

При виборі спідньої білизни дуже важливо звернути увагу на ряд факторів:

  1. Матеріал з якого виготовлено білизну. Тканина повинна пропускати повітря, вона має бути приємною до тіла, не викликати подразнення чи дискомфорту. Більшість моделей білизни, представлених на сучасному ринку, виготовлені з синтетичних волокон, оскільки синтетика не така вибаглива, за нею легко доглядати, вона довговічна і до того ж чудово тягнеться, а значить відмінно сидить по фігурі.
  2. Розмір має значення. Не варто купувати занадто тісну спідню білизну, яка доставлятиме вам дискомфорт. Перед тим, як купувати спідню білизну, необхідно здійснити заміри, обхват стегон, під грудьми, а також по грудях. Звертайте увагу на розмірні таблиці, адже у різних виробників вони можуть відрізнятися.
  3. Дизайн. Тут багато залежатиме від ваших індивідуальних уподобань, а також від призначення білизни. Ви можете вибирати спідню білизну для повсякденного носіння або для особливого випадку.
  4. Зовнішній вигляд бюстгальтера також має значення. Форму варто підбирати виключно за типом і розміром ваших грудей, а також за бажаним ефектом;
  5. Форма трусиків. Бікіні, стрінги, шортики, або звичайні плавки. Також можна вибрати безшовні вироби.

Білизна для повсякденного носіння

Білизну для повсякденного носіння варто вибирати з натуральних матеріалів, з поверхнею, яка дихає. Підійдуть трусики сліпи, які чудово прикривають передню та задню частину, а також мають еластичну гумку з боків.

Як і трусики, бюстгальтер повинен забезпечувати достатню вентиляцію та відведення вологи. Груди не повинні постійно перегріватися або пітніти, оскільки це вважають ще одним фактором ризику розвитку злоякісних пухлин. Як матеріал підійде бавовна, шовк або хороша синтетика - той же поліамід, який тягнеться і тримає правильну форму.

Вибір спідньої білизни - це досить інтимний момент, адже білизну ви не зможете повернути, якщо раптом вона вам не підійде. Тому варто дуже важливо зважити всі за і проти, щоб придбана спідня білизна приносила вам радість і ви носили її із задоволенням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.