Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо якісні та красиві чохли для смартфона

У наш час величезна кількість людей використовує смартфони як для зв'язку, так і для багатьох інших завдань. Багато разів протягом дня телефон опиняється в руках, щоб за допомогою нього зателефонувати, зробити фото, почитати книжку або послухати музику. Саме через активне використання смартфон потребує надійного захисту - плівки на екран і чохла.

При виборі чохла для смартфона в інтернет-магазині https://frontalka.com.ua/ потрібно в першу чергу орієнтуватися на свій спосіб життя та умови, в яких експлуатується виріб. Також не останню роль відіграють естетичні уподобання власника. Отже, серед величезного достатку чохлів покупцям потрібно підібрати насамперед матеріал та вид чохла.

Матеріал

Якими перевагами відрізняються чохли, виготовлені з різних матеріалів? Найбільш довговічні та практичні чохли з пластику, силікону, шкіри та металу. Пластикові чохли мають велику різноманітність форм та кольорів, легкі, міцні та, мабуть, найпопулярніші. Силіконові також дуже зручні, але мають значний мінус - вони можуть розтягнутися з часом і втратити частину своїх захисних функцій. Шкіряні чохли також міцні, представницькі та довговічні. Вони ергономічні та приємні на дотик, але все-таки поступаються за практичністю та ступенем захисту силіконовим та пластиковим. Чохли, виготовлені з металу, красиві й зручні, мають відмінні захисні властивості, але відрізняються вагою, яка надає громіздкості смартфону. Дерев'яні та тканинні чохли дуже легкі, представлені на ринку з великою різноманітністю дизайну, але мають низький рівень захисту під час падіння, потрапляння вологи або впливу тиску.

До речі, якщо ви хочете придбати якісний чохол, радимо відвідати інтернет-магазин Frontalka вже зараз.

Вид чохла

Від виду чохла також значно залежатиме наскільки довго прослужить мобільний пристрій своєму власнику. Загалом, чохли бувають наступних видів:

  1. Бампер. Цей вид чохла захищає пристрій з боків, не закриваючи екрана та задньої кришки. Підійде тим, хто хоче залишити дизайн телефону практично незмінним, не роблячи наголос на захисті від ударів та падінь.
  2. Чохол-накладка являє собою накладку на задню кришку смартфона. Буває різної товщини та міцності, але завжди залишає відкритим екран. У компанії із захисною плівкою на екран добре зберігає телефон під час падіння або потрапляння сторонніх предметів.
  3. Обкладинка. Такий чохол кріпиться на задню кришку і буває виконаний у вигляді книжки, тобто телефон закривається на кшталт книги, або у вигляді фліпа - захисна кришка закриває екран знизу. Плюс такого чохла в тому, що пристрій повністю закритий. Мінусом може стати деяка незручність під час розмови.
  4. Чохол-футляр являє собою кишеню, як правило, шкіряну, в яку запихається телефон. Високий рівень захисту смартфона робить футляр популярним. Але те, що для використання пристрій потрібно щоразу повністю виймати, є незручним для активних користувачів мобільних пристроїв.
  5. Кобура - це якийсь мікс книжки та футляра плюс кріплення на ремінь чи пояс. Така своєрідна сумочка для смартфона на власному поясі. Мінуси такі ж, як у футляра. Телефон може постраждати в той час, коли не знаходиться всередині кобури.
  6. Спортивні чохли. Назва таких чохлів говорить сама за себе. Вони використовуються під час занять спортом і повинні мати низку характеристик. А саме - кріпитися на біцепсі або стегні, мати захист від вологи та вислизання.
  7. Найнадійніший вид чохлів – це екстремальні чохли. Призначені для захисту смартфонів у екстремальних умовах. Такі чохли, як правило, громіздкі, зате мають функцію захисту від ударів, вологи, дозволяють зберегти телефон у сильні морози й при сильному тиску.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.