Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати спальний матрац

Запорука здорового і міцного сну - якісний спальний матрац. В даному випадку, не можна керуватися лише вартістю. Головне - особливості організму людини. Доктора і дослідники рекомендують ортопедичні матраци.

Будь матрац має якусь основу або наповнювач. Це можуть бути пружини, пінополіуретан, латекс. Пружинні - найбільш популярні. Пружинні матраци з залежним або безперервним плетінням можна купити недорого. Це популярний, доступний варіант. Дорожче коштують матраци з пружинами незалежного плетіння. Переваги: ​​не скрипить, демонструє відмінні ортопедичні властивості.

Досить популярні матраци без пружин. В основі - наповнювач. Вираженими ортопедичними властивостями не володіють. До безпружинної категорії можна віднести надувний матрац - універсальний варіант для подорожей.

Між іншим, в інтернет-магазині https://namatrase.kiev.ua/ можна придбати якісні ортопедичні матраци за вигідними цінами.

Як вибрати матрац? Чим керуватися?

Пружинний матрасЕстественно, багато хто любить ніжитися на м'яких ліжках і диванах, але якщо поспати на дуже м'якому матраці деякий час, можна помітити появу болю в спині. Молодій людині потрібна жорстка ліжко, яка буде фіксувати хребет.

У будь-якому випадку, доведеться вибирати або пружинний або безпружинний тип матраца. Важливо розставити для себе пріоритети - вам важливіше економія або здоровий сон. Якщо ви зупинилися на матраці без пружин, уточніть - скільки шарів різних наповнювачів всередині. Чим більше, тим вище ортопедичні властивості виробу. Для ортопедичного матраца рекомендується придбати спеціальну раму - вона буде покладена на підставу ліжка. Це дозволить матрацу лежати ідеально рівно.

Пружинний матрац повинен бути важким. Це говорить про те, що в ньому багато пружин, а значить, навантаження буде розподілена більш рівномірно - допустиме навантаження для такого виробу вище. Матраци без пружин, особливо при високому навантаженні, швидко продаючи. Така ж доля чекає матраци пружинного типу, але з блоками з тонких пружин.

Чи не найголовніше, але важливе - оббивка. Все, крім неї, приховано від наших очей, тому вивчити оббивку варто уважно. Тканина повинна бути міцною, стійкою до зносу, антиалергенного.

Важливо! Розмір матраца повинен відповідати розміру підстави ліжка. Іноді для двоспальному ліжку купують два односпальні матраца.

Не рекомендується купувати матрац б/у безпружинного типу. Швидше за все, він буде продавлений, це дасть вам якісно відпочити. Не важливо, великий матрац або невеликий - він повинен бути якісним, забезпечувати здоровий сон. Довговічність виробу залежить від кількох факторів: якість, інтенсивність експлуатації. Термін експлуатації дорогих, якісних матраців може перевищувати 10 років. Звертайте увагу на гарантію, яка надається на виріб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь