Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати якісний чохол для смартфона?

Ринок смартфонів сьогодні досить широкий і різноманітний. Варто зазначити, що кількість чохлів практично нічим не поступається. Сьогодні можна знайти не тільки захисні варіанти, але і виключно моделі, покликані до створення певного стилю.

Гарні чохли дадуть можливість кастомізувати гаджет - зробити його несхожим на інші, виділити серед загальної маси однакових, безликих пристроїв. У нижчеприведений публікації будуть приведені найбільш популярні види чохлів сьогодні.

Чохол-планка і чохол-книжка

Це, мабуть, найбільш поширені види чохлів сьогодні. Чохол планка являє собою пластикову рамку, яка одягається на задню кришку пристрою.

Позитивним аспектом чохла можна назвати можливість роздрукувати на задній поверхні практично будь-яке зображення. Однак, чохол-планка абсолютно не захищає дисплей - він залишається відкритим.

Інакше справи йдуть з чохлом-книжкою. Закриває частину дисплей може бути, як абсолютно глухий, так і розташовувати невеликим ілюмінатором. Невелика частина дисплей демонструє контакт абонента або годинник в заблокованому стані.

Деякою варіацією чохла-книжки може вважатися чохол-блокнот. Різниця полягає лише в тому, що він відкривається не в бік, а вгору або вниз.

Захисні бампери і чохол-кишеня

Захисний бампер є рамкою, яка одягається виключно на торцеву частину гаджета. Візуально може здатися, що бампер практично не захищає ні дисплей, ні задню кришку смартфона.

Однак це не так, краю бампера виступають далі за край смартфона. Іншими словами, коли Ви кладете гаджет на задню кришку або на дисплей, між ним і поверхнею залишається зазор, який і забезпечує бампер.

Чохол-карман також користується популярністю. Нижче представлені його переваги:

  1. може виконуватися з натуральних матеріалів;
  2. забезпечує тотальну захист гаджета від подряпин;
  3. ідеальний для тих, хто носить смартфон в кишені, в якому вже перебувають ключі та інші дрібні предмети.

Природно, чохол-кишеня навряд чи зможе вберегти пристрій від падіння. Зате про подряпинах на дисплеї можна забути раз і назавжди.

Дістається гаджет з чохла-кишені за допомогою спеціальної лямки. Вона вже пришита всередину чохла.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь