Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Бердянську померла 7-ми річна вихованка дитячого табору

У Бердянську 1 серпня померла семирічна дівчинка з Дніпра, що відпочивала в таборі "Факел". Причина смерті досі невстановлена. За інформацією Запорізького облуправління Нацполіціі, під час відпочинку в дитячому таборі школярці раптово стало погано. Її помістили в ізолятор 24-го липня, а 27-го вже виписали. Але через три дні вона знову поскаржилася на погане самопочуття. Тоді лікар дитячого табору помістила її в ізолятор і викликали швидку медичну допомогу.

До лікарні дитину привезли у важкому стані. Її відразу ж перевели в реанімаційне відділення, де поставили діагноз: інфекційно-токсичний шок. Але допомогти дитині вже не змогли. Ознак насильницької смерті на тілі дівчинки виявлено не було, констатували запорізькі правоохоронці. Вона була сиротою і перебувала під опікою рідної тітки.

ЗМІ звернулися за роз'ясненням до Департаменту охорони здоров'я Дніпровського міськради і там їм повідомили, що вірусна інфекція, від якої і померла школярка, лікарями невизначена. Зараз проводиться гістологічне дослідження, яке і повинно показати, від чого померла дитина.

Запорізькі поліцейські відкрили кримінальну справу. Розслідування триває.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь