Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Дніпрі створили величезний спінер, який потрапить в Книгу рекордів України

У Дніпрі металурги створили найбільший в країні спінер, що дозволить зареєструвати сучасну іграшку в Книзі рекордів України. Про це інформують організатори фестивалю науки, техніки і сучасних технологій під назвою Interpipe TechFest в соціальних мережах, розповідаючи про учасників заходу.

У найближчі вихідні дні, 16 і 17 вересня, в Дніпрі відбудеться Interpipe TechFest, на якому зафіксують новий рекорд України - найбільший спінер в країні. За словами творців іграшки незвичайного розміру, діаметр обертання спінера становить 2,6 метра, швидкість - 3,76 метра. Зроблений спінер з трьох залізничних коліс, які з'єднуються між собою спеціальною деталей з металу, а обертається вона завдяки редуктору.

Ідея створення спінера такого розміру прийшла в голову співробітникам місцевого заводу, після Дня металурга, адже на виробництві, де вони працюють, є традиція - до професійного свята робити скульптури з металобрухту. Так як спінер - тренд цього літа, металурги вирішили зробити його інтерпретацію.

Майбутній рекордсмен широкому загалу буде представлений вперше на Interpipe TechFest. Пройде захід у ці вихідні в Дніпрі в парку розваг Лавіна. Фіксування рекорду заплановано на 14:00 год 16 вересня.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь