Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Український спортсмен очолив рейтинг Всесвітньої боксерської організації

Бронзовий призер Олімпіади-2012 Олександр Гвоздик зайняв перше місце в оновленому рейтингу Всесвітньої боксерської організації у ваговій категорії до 79,3 кілограм. Відповідний список опублікували на офіційному сайті WBO.

Український спортсмен, піднявшись з третього на перше місце, переміг на професійному рингу в усіх 14-ти боях, з яких 30-річний харків'янин здобув 12 перемог нокаутом. Таким чином, Гвоздик потіснив з першої позиції російського спортсмена Сергія Ковальова, на рахунку якого 30 перемог, 2 поразки і 1 нічия, і став офіційним претендентом на чемпіонський пояс Всесвітньої боксерської організації.

На даний момент пояс WBO належить американцеві Андре Ворду. До слова, спортсмен за весь час своєї кар'єри на професійному ринзі не зазнав жодної поразки в 32 боях, а за останні свої поєдинки очолював рейтинг незалежно від вагової категорії. Не зміг протистояти Уорду і Ковальов - американець двічі здобув перемогу над російським боксером.

Примітно, в середині серпня у своєму останньому бою Гвоздик епічно нокаутував боксера зі Сполучених Штатів Америки Крейга Бейкера, за що отримав восьму дострокову перемогу поспіль.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь