Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українська велосипедистка здобула «срібло» на Кубку світу

Українська спортсменка Ганна Соловей завоювала срібну нагороду I етапу Кубка світу з велоспорту на треку. Змагання проходили 1-5 листопада в польському місті Прушкув. Про досягнення луганчанки розповіли представники Міністерства молоді та спорту України на офіційному сайті відомства.

Згідно з оприлюдненою інформацією, українська велосипедистка піднялася на другу сходинку п'єдесталу, поступившись лише бельгійській спортсменці Лотте Копецкі і набравши при цьому 23 бали. Позаду Соловей залишилася французька велосипедистка Коралі Дема, яка за підсумками гонки завоювала бронзову медаль.

25-річна спортсменка має у своєму активі «срібло», здобуте на чемпіонаті світу в 2014 році, а також «золото» і «бронзу», які дісталися українці на чемпіонатах Європи в 2013 році. До слова, у 2015 році на Європейських іграх, які проходили в Баку, Ганна прийшла до фінішу другою. Крім того, Соловей входила до складу національної української збірної на Олімпійських іграх в минулому році, що відбулися в Ріо-де-Жанейро. На жаль, там нагороди дівчина не отримала.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь