Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Канада спростила візові вимоги для деяких українців

З поточного місяця громадянам України знадобиться менше документів для оформлення довгострокової візи в Канаду. Так, спрощення стосуються вимог, які спрямовані на підтвердження фінансового стану заявника. Відповідні зміни озвучили в посольстві Канади в Україні.

У представництві зазначили, що дане спрощення діє не для всіх українців. Отримання канадської візи за оновленою процедурою доступно тим, хто вже відвідував Канаду або Сполучені штати Америки протягом останніх 10 років, а також тим, у кого на момент подачі документів є діюча віза США. Щоб громадянину України не доводити свій задовільний фінансовий статус, необхідно пред'явити у візовому центрі, або печатки про перетин кордону, або діючу візу.

До слова, даний привілей для українців став доступним завдяки вступу держави в глобальну програму САN+, членами якої є й інші країни, зокрема Індія, Мексика і Китай.

Примітно, що нові зміни діють вже з 1 листопада. Тепер всі заявники-українці, які звернулися до візових центрів на території держави або в онлайн-режимі, можуть скористатися привілеєм. Однак в посольстві зазначили, що спрощення не поширюється на студентські та робочі візи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь