Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Twitter подвоїв кількість символів в повідомленнях

Популярний сервіс мікроблогів Twitter збільшує дозволений обсяг одного повідомлення. Так, твіти зможуть мати до 280 символів. Дана інформація надійшла від представників соціальної мережі на сторінці офіційного мікроблогу.

Тестувати об'ємні повідомлення співробітники Twitter почали ще у вересні поточного року. Відзначається, що на початку даних випробувань користувачі доводили число символів у твітах до максимального, адже постити такі повідомлення для користувачів було нововведенням, однак пізніше ситуація нормалізувалася.

Крім того творці сервісу підкреслили, що люди, які отримали доступ до 280 символів, стали частіше і легше твітити, опубліковуючи розкуті повідомлення. У відповідь такі користувачі отримували більше лайків, згадок, ретвітів і підписників (фоловерів). Що стосується витрат часу на прочитання стрічки з об'ємними повідомленнями, то представники Twitter запевняють, що користувачі практично не відчують різниці, так як час їх прочитання не повинен суттєво змінитися.

Твіти на корейській, японській і китайській мовах, як і раніше будуть містити звичний для всіх максимум - 140 символів. Таке рішення викликане тим, що ці мови дозволять користувачам висловити свої думки меншою кількістю символів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь