Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українські автолюбителі, які не порушують ПДР, отримують заохочувальні наклейки

В Україні автолюбителям, які протягом минулого року жодного разу не порушили правила дорожнього руху, патрульні поліцейські вручають заохочувальні наклейки: «Класний водій», «За кермом я офлайн», «Крутий водій» та інші. Відповідна акція проводиться по всій території України і здійснюється співробітниками Національної поліції.

Представники відомства зазначають, щоб заохотити українських водіїв, які протягом минулого року жодного разу не порушували ПДР, а також надалі не порушували їх, поліцейські в усіх українських містах будуть роздавати наклейки на автотранспортні засоби. Таким чином, правоохоронці будуть відзначати автолюбителів, повідомляючи інших про їхній професіоналізм.

Крім того, в поліції сподіваються, що, відповідна наклейка на чужому автомобілі утримає водія від можливих порушень і мотивуватиме на отримання аналогічного заохочення.

«Дуже гарна ідея. Я вважаю, що це як мінімум попередить водія, якій їде за авто з наклейкою, що перед ним адекватний водій, адже в даний час багато людей поводяться некоректно за кермом», - коментує акцію житель столиці Олег.

Українцям-автолюбителям, які не порушили ПДР, будуть безкоштовно роздавати наклейки з написом: «Крутий водій», «За кермом я офлайн», «Надійний водій» і «Класний водій».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь