Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Трагедія в багатодітній сім'ї: через недогляд дорослих померла дівчинка, ще одна в реанімації

У районному центрі Любашівка сталася трагедія в одній з багатодітних сімей. Подробиці повідомили у відділі комунікацій Одеського управління НПУ.

Так, повідомляється, що в районну лікарню швидка допомога доставила двох сестричок 7-ми місяців і 4-х років. На жаль, молодшій медики вже нічим не змогли допомогти, вона померла. 4-річну дівчинку помістили в реанімацію з діагнозом - важке отруєння алкоголем. З'ясувалося, що швидку допомогу викликала мати дівчаток. Повернувшись додому зі школи, де вона була на батьківських зборах, жінка застала вдома 53-річного цивільного чоловіка міцно сплячим після п'янки. Одна її дочка лежала на підлозі в непритомному стані. А 7-місячну дівчинку вона знайшла в іншій кімнаті - дитина зависла між спинкою дивана і стінкою. Що сталося вдома, поки не було матері, зараз з'ясовують правоохоронці. Про сім'ю, в якій ростуть ще 7 дітей, відомо, що вона неблагополучна. Напередодні в будинку побували представники ювенальної поліції, які вказали батькам на те, що вони не займаються дітьми і склали відповідний протокол.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Співмешканець жінки затриманий. Всі інші діти поки знаходяться в дитячій лікарні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь