Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Український боксер став першим чемпіоном світу в трьох вагових категоріях

Недільного ранку, 13 травня, з США прийшла звістка, що український боксер Василь Ломаченко переміг в бою венесуельця Хорхе Лінареса, завоювавши титул чемпіона світу в легкій вазі.

Таким чином український боксер встановив світовий рекорд, ставши першим в історії чемпіоном світу відразу в трьох вагових категоріях. Для цього йому знадобилося всього 12 поєдинків. Поєдинок на Нью-Йоркській арені «Медісон-сквер-гарден» був, на думку спортивних аналітиків, захоплюючим і цікавим. 30-річний українець нокаутував суперника на третій хвилині останнього, 10-го раунду. Не все в цьому бою було гладко для нашого боксера. Він картає себе за те, що розслабився і в шостому раунді дозволив супернику завдати йому прямий удар в обличчя. В результаті Василь впав, але відразу ж піднявся і вже до самого кінця бою не дозволив собі зробити помилку. Спортсмен пожартував, що, побувавши в нокдауні, він показав, що такий же, як всі, і тепер буде більше бажаючих поборотися з ним. Боксер з Венесуели з гідністю зустрів свою поразку і висловив повагу Василю Ломаченку.

Найближчим часом український боксер визначить, в якій з трьох груп він буде виступати в подальшому. Такими є вимоги Всесвітньої боксерської організації. Наступний бій у боксера пройде 25 серпня, повідомив промоутер Василя Ломаченка Боб Арум.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь