Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Нідерландах затримали двох українців з фальшивими євро

В Амстердамі поліцейські затримали двох українців, які мали при собі шість тисяч фальшивих євро і крадені кредитні картки. За інформацією нідерландських ЗМІ, затримання чоловіків відбувалося в аеропорту Схіпгол. Сюди вони прилетіли з Києва. Кінцевим пунктом подорожі мала стати Іспанія.

Сорокасемирічний і тридцятиоднорічний чоловіки на борту літака вирішили купити безмитні товари Duty Free. Але при оплаті покупок кредитна карта була відхилена. Друга спроба також не увінчалася успіхом. Тоді члени екіпажу перевірили кредитку і з'ясували, що вона числиться вкраденою. Про цю подію вони тут же повідомили керівництву аеропорту.

Після того, як літак приземлився, шахраїв затримали. Поліцейські під час особистого огляду виявили у них шість тисяч фальшивих євро, а також крадені кредитні картки в кількості тридцяти трьох штук.

Нагадаємо, це не перший раз українців затримують за кордоном з підозрою в незаконній діяльності. За два останні роки в Італії були затримані близько сорока українців, яких підозрювали в нелегальному переправленні мігрантів. На сайтах вони давали оголошення, що набирають співробітників для роботи в туристичній сфері, а саме перевезення людей на яхтах. Але насправді вони займалися перевезенням мігрантів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь