Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Microsoft анонсували пакет Office 2019

Представники компанії Microsoft днями в ході конференції Ignite, яка проходила в Орландо (США, Флорида), анонсували новий пакет офісних програм.

В ході конференції було оголошено, що попередня версія пакету стане доступна в середині 2018 року, а в другій половині наступного року відбудеться повноцінний реліз Office 2019. При цьому наголошується, що в набір увійдуть безстрокові версії додатків, зокрема Word, Outlook, Excel і PowerPoint, а також серверних рішень, включаючи SharePoint, Exchange і Skype for Business.

Варто відзначити, що редмондський гігант тримав користувачів Office в невіданні, не розкриваючи основних подробиць пакета, тим самим створюючи навколо продукту ажіотаж. Однак в кінці конференції представники Microsoft все ж обмовилися, що оновлений пакет буде містити ряд нововведень, таких як нові поліпшені інструменти для малювання, визначення ступеня натиску пера, елементи анімації в редакторі презентацій, а також формули і діаграми для аналізу даних в табличному редакторі Excel. Розповідаючи за серверні продукти, розробники згадали, що компанія удосконалить адміністрування і безпеку, додасть нові голосові можливості і спростить роботу з рядом функцій.

Представники компанії Microsoft акцентували на тому, що Office 2019 створений для людей, які не користуються хмарними рішеннями компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь