Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У США скоро почнуть випробовувати новий швидкісний поїзд від компанії «Alstom»

Компанія «Amtrak», яка обслуговує Північно-східний коридор, що з'єднує Вашингтон, Нью-Йорк і Бостон, придбала 28 нових високошвидкісних поїздів «Avelia Liberty», які виробляються на заводі французької компанії «Alstom» в місті Горнелл, штат Нью-Йорк. Завод уже випустив перший такий швидкісний поїзд, який протягом 9 місяців буде проходити випробування в Центрі транспортних технологій поблизу Пуебло (штат Колорадо). 

Повідомляється, що за час випробувань оцінять тягові та динамічні характеристики нового поїзда, роботу струмоприймачів, системи нахилу кузова вагона, гальмівних систем, системи захисту від боксування і системи управління. По завершенні випробувань поїзд повернеться на підприємство для проведення робіт з оснащення внутрішніх приміщень.

У складі поїзда два забезпечених кабінами машиніста моторних вагона, в яких розміщено тягове обладнання, і дев'ять проміжних з місцями для сидіння - тобто це фактично, швидкісний поїзд локомотивної тяги. Нові поїзди, які «Alstom» будує для компанії «Amtrak», будуть експлуатуватися під брендом «Acela Express», як і працюючі в Північно-східному коридорі в даний час. У порівнянні з останніми вони вміщають майже на 25% більше пасажирів, при цьому передбачається, що вони будуть споживати на 40% менше енергії в розрахунку на одного пасажира. Максимальна швидкість поїздів нового покоління - 300 км/год, однак з урахуванням стану інфраструктури Північно-східного коридору вона буде обмежена 255 км/год.

Очікується, що поїзди «Avelia Liberty» надійдуть в регулярну експлуатацію в 2021 році. Уже завершена збірка другого поїзда. Передбачається, що в березні 2020 року розпочнуться його випробування у Філадельфії. Збірка третього поїзда була розпочата в листопаді 2019 року, приступити до його випробувань планують у вересні 2020 року.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “У США скоро почнуть випробовувати новий швидкісний поїзд від компанії «Alstom»

Залишити відповідь