Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На залізницях Великобританії істотно скорочуються обсяги пасажирських перевезень

Число пасажирських поїздів на залізницях Великобританії починає поступово скорочуватися починаючи з 23 березня 2020 року. Повного закриття пасажирського руху на залізницях країни, проте, не очікується - в обігу залишаться поїзди, які використовуються для перевезення працівників аварійних служб, а також для зв'язку з медичними установами.

Скорочення кількість пасажирських поїздів на залізницях Великобританії пов'язано з різким падінням попиту на пасажирські перевезення - з початку спалаху поширення коронавірусної інфекції в країні попит на квитки впав на 70%. На даний момент жителі Великобританії істотно скоротили різні поїздки, крім вимушених. Це пов'язано з урядовою рекомендацією максимально скоротити контакти з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції у Великобританії.

Введена міра також дозволить захистити персонал залізничних компаній. Деякі компанії-перевізники вже змушені вдаватися до відміни поїздів у зв'язку з нестачею персоналу.

Скорочення розмірів пасажирського руху не вплине на вантажні перевезення по всій території королівства.

Рішення про скорочення кількості пасажирських поїздів на всій залізничній мережі прийнято на довгостроковій основі і буде проходити поступово. Всі оператори перевезень прийшли до єдиного рішення про відшкодування в повному обсязі вартості всіх квитків або їх обмін на інші дати.

В даний час закрито 40 станцій лондонського метрополітену, а також припинена його робота в нічні години.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь