Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Honor 9 LITE: плюси і мінуси

Компанія Honor як і раніше радує і дивує користувачів своїми мобільними пристроями, які випускаються на сучасний ринок. Як правило, смартфони відповідають моді і сучасним трендам наших днів. Компанія створює якісні телефони в різних цінових сегментах. Більш того, часто компанія на додаток до будь-якого флагману створює полегшену версію з приставкою Lite.

Так був створений і випущений на ринок Honor 9 Lite в більш простий модифікації, а також з більш низькою ціною. Смартфон поєднує в собі потужний залізо, хорошу камеру і низьку ціну. Апарат з'явився на ринку в кінці 2017 року, але до цих пір залишається дуже популярним мобільним пристроєм. Придбати його можна, наприклад, тут: https://stylus.ua/smartfony/lineyka:9-lite_proizvoditel:honor/

Зовнішній вигляд
У смартфоні Honor 9 Lite, як і в багатьох інших телефонах Хонор, корпус з міцного скла, який так подобається користувачам. Через це в ньому не тільки передня панель скляний, але і задня кришка теж. На задній стороні розташовується сканер відбитків пальців в центрі, а недалеко від нього подвійна камера. Трохи нижче можна побачити логотип Honor.

На передній стороні міцне скло 2,5D з олеофобним покриттям, яке захищає від маркості. Вище екрану розташовується фронтальна камера, а також динамік.

Рамки навколо екрану дуже тонкі, що вельми актуально в сучасному світі, оскільки так збільшується корисна площа дисплея. Краї смартфона акуратно закруглені, а користуватися телефоном досить комфортно. Телефон гладкий і тонкий, тому він може вислизати з руки, але вирішити цю проблему дуже просто. Для цього потрібно лише скористатися чохлом.

Екран
У смартфоні Honor 9 Lite розробники додали значний дисплей з розміром 5,65 дюймів, з IPS-матрицею, роздільна здатність становить 2160х1080 точок, а співвідношення сторін дорівнює 18: 9. Зображення яскраве, картинка передається соковита і насичена. Завдяки високій роздільній здатності забезпечується хороша деталізація.

Формат Full HD + забезпечує відмінну передачу зображення. Колірну температуру можна регулювати, якщо скористатися спеціальними настройками. Крім того, тут максимальні кути огляду, завдяки яким зручно переглядати різні відеоролики і фотографії.

Камера
Мобільний пристрій Honor 9 Lite можна сміливо використовувати замість гарного фотоапарата. Основна камера має дозвіл 13 МП + 2МП, а також міцне скло, яке прикриває камери, забезпечуючи їм максимальний захист і безпеку. Крім того, камера оснащена світлодіодним спалахом і автофокусом. Завдяки можливостям камери можна створювати якісні знімки, додаючи розмиття заднього фону. Особливо дивними виходять портретні фотографії. В налаштуваннях камери багато режимів, з яких можна вибрати будь-який.

На передній панелі розміщена фронтальна камера з роздільною здатністю 13 МП + 2 МП. Камера демонструє себе приголомшливо, з її допомогою можна створювати якісні Селфі, які не соромно буде показати друзям, знайомі, а також опублікувати в соціальних мережах.

Плюси смартфона Honor 9 Lite
У мобільного пристрою присутня безліч переваг, з яких можна виділити найбільш основні:

  1. хороші камери,
  2. унікальний і цікавий дизайн,
  3. безрамковий дисплей з великим розміром,
  4. моментальна робота сканера відбитків пальців.

Крім того, телефон коштує не більше 6000грн., що також можна віднести до переваг девайса Honor 9 Lite.

Мінуси Honor 9 Lite
Мінусів у телефону Honor 9 Lite практично немає. Можна відзначити лише відсутність роз'єму Type-C. Також не кожну гру можна запустити. Важкі і сучасні новинки ігор смартфон не потягне, але в звичайні і середні гри спокійно можна буде грати. Також в телефоні Хонор 9 Лайт відсутня NFC, що в наш час є серйозним недоліком сучасного смартфона.

Крім того, телефон має слабку автономність. Тут встановлений акумулятор ємністю на 3000 мАг, якої не вистачить навіть на 2 доби помірного використання. Якщо ж користувач активно користується своїм мобільним пристроєм Хонор 9 Лайт, то доведеться налаштуватися на те, що телефон потрібно буде заряджати кожен вечір.

З огляду на ціну в 6000грн., більшого годі й бажати. Поєднання ціна-якість на рідкість гарне. Інші телефони з такими ж характеристиками коштують на порядок дорожче.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь