Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хорошу футболку з принтом?

Популяризація одягу з принтами сталася кілька років тому, практично відразу, як вони з'явилися. Причиною цьому послужило оригінальної оформлення футболок (саме вони переважно випускалися з різними малюнками і написами). Так, серед всіляких моделей сьогодні можна зустріти різноманітні варіанти, речі, присвячені комп'ютерним іграм, вагітності та багато іншого.

Якщо вам теж подобаються подібні вироби, і ви хочете стати щасливим власником новенької і стильної футболки, обов'язково дотримуйтеся декількох простих правил, які допоможуть вам насолоджуватися річчю максимально довго. При цьому вас може зацікавити футболка Ленинград, яку ви можете придбати на сайті futboholic.kz вже зараз. Для цього при покупці зверніть увагу на:

Якість тканини. Від цього параметра залежить, наскільки футболки будуть комфортні при носінні. М'який, але щільний бавовняний трикотаж подарує максимальний комфорт, а синтетика даруй зайвої прохолодою і недоліком повітря, що надходить до шкіри. Також якість матеріалу впливає на тривалість експлуатації виробу - чим воно вище, тим більша кількість прань без втрати ідеального зовнішнього вигляду зможе витримати полюбився вам одяг.

Якість крою і швів. Цей параметр безпосередньо впливає на те, чи зміниться форма вироби при носінні і пранні (нерідко неправильно скроєні віщі «перекручуються»), а також розійдуться шви.
Якість принтів. Ми не будемо говорити про вибір найбільш красивого і цікавого конкретно для вас зображення або написи на футболці, так як саме на це кожен покупець звертає увагу в першу чергу. Важливо звернути увагу на якість самого принта - він повинен бути цілісним, досить щільним, але не стояти «колом». Всі кольори повинні бути чіткими і досить яскравими (в залежності від загальної колірної гами). Від цього залежить, як довго малюнок залишиться в первісному вигляді, і модно чи прати виріб в пральній машині.

Не варто забувати і про грамотному виборі розміру виробів. Тільки в разі ідеально сидить футболки ви можете отримати дійсно охайний і красивий наряд. Тому обов'язково приміряйте одяг перед покупкою, якщо є така можливість. При покупці в інтернеті звіряйтеся з розмірними таблицями, які надає виробник футболок.

Якщо ви правильно вибрали футболку з принтом, ви зможете насолоджуватися нею далеко не один місяць, і вона ще довго буде виглядати точно також, якою була на вітрині в магазині.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь