Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке картини за номерами?

Коли уважно подивитися на картину - пейзаж, абстракцію або натюрморт, стає видно, що складається вона з безлічі розгонистих, ледь помітних, відтінків мазків. Комплекс цих різнокольорових плям складається талантом автора-художника в дивний калейдоскоп творіння. Якщо колірну палітру подібних плям розкласти на окремі складові, пронумерувавши кожен колір, то написання картини стає не особливо складним, а захоплюючим, креативним завданням.

На комплектному наборі картини за номерами від БрашМи грунтованому полотні область кожного пронумерованого кольору відділена тонким кордоном. Дану зону і потрібно зафарбовувати зазначеним кольором. При цьому всі необхідні в роботі над конкретною картиною кольори входять в початковий комплект набору, як і відповідні кисті.

Представлене сьогодні різноманіття таких картин дивує. Це і зовсім прості дитячі розмальовки, що представляють прості малюнки з нечисленної базової гамою барв, і неймовірно складні картини: портрети, зображення диких тварин, водні пейзажі, репродукції відомих полотен. Складаються вони з безлічі відтінків фарб і десятків, сотень областей кольору.

Принцип роботи над придбаної картиною за номерами виключно простий - зазначеним у супровідній інструкції кольором необхідно заповнити всі наявні області з ідентичним номером. Для прикладу, коли певні місця майбутньої картини пронумеровані цифрою 16, зафарбовуються вони кольором, знаходиться який в баночці фарби з даної цифрою. Зображення на полотні перед роботою схоже на особливо химерну павутинку з безліччю цифр. Однак після старту справи, поступово починає вимальовуватися кольорова картина, що набуває крок за кроком глибину, обсяг, сюжет. По завершенні вона стає повноцінним шедевром, особливо якщо до роботи докладено трохи фантазії, наприклад, були якісь експерименти з квітами, додані незаплановані схемою мазки або опущені здалися художникові несуттєвими деталі.

Дана техніка малювання дає можливість кожному, хто плекав мрію навчитися малювати, створювати дивним чином прекрасні картини, не маючи художньої підготовки. Такий підхід захоплює, здатний навчити мистецтву, залучити до бурхливий потік творчих експериментів. Їх результатом буде не тільки придбання оригінального декоративного елемента дизайну, але і приводу для певної гордості за власну роботу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь