Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Гальванічні лінії

Використання різних типів гальванічних покриттів - найбільш оптимальний і надійний метод захисту поверхонь (як зовнішніх, так і внутрішніх) виробів від корозійних процесів деталей і механізмів різних пристроїв. Одночасно із захисним покриттям вироби набувають відмінний зовнішній вигляд, підвищується час їх експлуатації, істотно розширюються сфери використання. Процес гальванізації застосовується під час виготовлення різної фурнітури для меблевого виробництва, деталей для машинобудування, харчової та хімічної промисловості.

На гальванічних лініях можна проводити блискуче і хімічне нікелювання, нікелювання з можливістю подальшої термообробки деталей для підвищення показників адгезії, одношарове і багатошарове покриття з використанням різних кольорових металів або їх комбінацій. За типом функціонування можуть бути ручними, напівавтоматичними і автоматичними. Якщо вас цікавить оборудование для гальваники от Экопласт, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Види гальванічних ліній за призначенням

Залежно від виконуваних завдань і особливостей технологічного процесу гальванічні лінії можуть бути різних типів:

  1. Автоматичними автооператорними. Застосовуються для бесціаністого нанесення зовнішніх покриттів з використанням міді, олова, нікелю, цинку і хрому. Можливе анодування, оксидування, хромування, хімічне нікелювання і т. д. Обсяг ванни досягає 3000 л, ток 6300 А, робоча температура 4÷80 ° С.
  2. Універсального застосування. Використовується для нанесення багатошарових і одношарових прецизійних покриттів з регульованою товщиною. Покриття наносяться з нікелю, міді, олова-свинцю, олова-вісмуту, срібла, золота та інших кольорових металів. Касета з заготовками послідовно проходить кілька операцій: знежирення, промивання, декапірування, осадження необхідного металу, уловлювання, фінішна промивка і сушка. Використовуваний ток до 10 А, обсяг до 20 л, t ° ≤ + 80 ° С.
  3. Лінії для гальванопластики. Відрізняються багатопроцесорністю і високою якістю покриттів. Залежно від технологічного процесу лінії комплектуються додатковим обладнанням: установками хімічного нікелювання і хромування, установками твердого анодування, витяжними шафами, агрегатами фільтрації розчинів і регенерації металів, установками по знесоленю технологічної води і агрегатними системами живлення.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь