Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати кращі матеріали для нарощування вій в 2019 році

Докладаючи мінімум зусиль, сьогодні можна внести певні зміни в свою зовнішність. Процедура нарощування вій стає все більш популярною і затребуваною. Представниці прекрасної статі в своєму бажанні змінити себе і додати зовнішньому вигляду привабливості особливу увагу приділяють погляду, нарощуючи вії, можна надати йому відкритості та виразності. Незважаючи на те, що зробити нарощування можна зараз практично в будь-якому салоні, при цьому слід враховувати той факт, що добитися ідеального результату можна, тільки, якщо будуть використовуватися тільки високоякісні матеріалиLamour.

Техніки та різновиди

Роблячи нарощування, майстри виконують послідовно певні маніпуляції. Спочатку на нижні вії накладаються силіконові подушечки, щоб запобігти їх склеювання. Потім вії обробляються засобом з метою знежирення і знезараження. Після всіх перерахованих дій штучні вії за допомогою клею приклеюються до натуральних. Завершальним етапом процедури є видалення з вій надлишок клею. Як показує практика, досвідчені майстри справляються з поставленим завданням максимум за дві години, що стосується новачків, то їм потрібно порівняно більше часу.

У нинішній час існують повійова техніка, яка вважається найбільш нешкідливою і популярною, а також пучкова і стрічкова. Останні відрізняються один від одного тим, що в першій використовуються пучки, а в другій вії з'єднані між спеціальною стрічкою. У всіх випадках приклеюються вони до натуральних за допомогою клею. Поресничное нарощування допомагає отримати найідеальніший результат. Вії набувають охайний і природний зовнішній вигляд.

Від того наскільки пухнасті вії бажає придбати представниця прекрасної статі нарощування може виконуватися певного виду. Якщо у клієнта власні вії досить непогані, то тоді підійде класичне нарощування. Суть його полягає в тому, що до одного свого волоску приклеюється один штучний. Якщо вії короткі, але густі, то ідеально підійде нарощування в половину обсягу. В такому випадку штучна вія клеїться на кожну другу натуральну. Крім цих варіантів сучасні фахівці виконують нарощування 2D, 3D і 4D. Якщо розглядати нарощування вій відповідно до різновидів, то в такому випадку 3Д варіант буде в порівнянні з класикою значно некомфортним. 4Д нарощування підходить виключно для зйомок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь