Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Установка офісних програм на комп'ютер

Пакети програм для роботи з текстом, електронними таблицями, презентаціями та базами даних, інтегровані в єдиний комплекс.

Сьогодні більшість користувачів ПК мають в своєму розпорядженні принтер, за допомогою якого можна роздруковувати не тільки текст, а й різноманітні буклети, брошури, ілюстрації. І саме для цього створені програми для друку, завантажити які можна по этой ссылке. Дана категорія програмного забезпечення ділиться на дві групи: дизайнерські пакети і принтерні утиліти. Дизайнерські пакети дозволяють користувачеві швидко і без проблем створювати різноманітні проекти, починаючи від звичайних календариків і листівок і закінчуючи ефектно оформленими брошурами.

Зазвичай подібні програми містять широкий спектр шаблонів, що дозволяють вирішувати вищезгадані завдання. Але якщо користувачеві недостатньо вбудованих інструментів, то він з легкістю зможе створити свій власний шаблон. Принтерні утиліти використовуються користувачами, яким достатньо можливостей стандартного додатка, де вони звикли працювати. Програмні продукти даної категорії працюють як віртуальні драйвери принтера, перехоплюючи відправлені на друк сторінки, які він перебудовує в відповідності зі зробленими установками. В результаті оброблені дані роздруковуються не звичайним чином, а у вигляді брошур, двосторонніх буклетів, листівок або будь-яких інших виробів.

Розроблено багато програм, які працюють з форматом PDF. Найпростіші з таких програм виконують перегляд і створення нових PDF-документів, а також можуть конвертувати вміст документа в інший формат або навпаки. Існують програми, що дозволяють редагувати і додавати текст, об'єкти, зображення, друку і посилання в PDF-документ. У деяких програмах є можливість розділяти і об'єднувати документи даного формату, витягувати з нього окремі сторінки і об'єкти. За допомогою програм попрофессіональнее можна додавати водяні знаки, логотипи і колонтитули.

Багато хто має можливість пакетної обробки великої кількості документів. Професійні програми для роботи з PDF дозволяють робити форми. Після цього можна надавати їх клієнтам для заповнення. Багато програм мають функції управління цифровими правами. Цифрові права в таких програмах дозволяють поставити заборону на вилучення з PDF-документа тексту і картинок, а також зробити заборону друку. Для формату PDF є також серверні програми. У таких додатках можна створювати документи на стороні сервера. Причому подивитися даний документ можна навіть з машини клієнта на якій немає повної версії програми Acrobat.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь