Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 міфів про класичне весілля, яким не варто вірити

А навіщо взагалі влаштовувати весілля? Ви напевно задумаєтеся над цим питанням, коли ви знайдете людину, з яким хочете пов'язати життя. І напевно знайдуться друзі і знайомі, які підтвердять ваші сумніви з приводу торжества.

Але перш, ніж відмовлятися від класичного свята, подумайте двічі - щоб потім не пошкодувати про своє рішення.

І не вірте поширеним міфам про «жахи» класичного весілля. Будь-який експерт їх запросто спростує.

Міф 1. Весілля нічого не змінює

Саме весілля як штамп у паспорті може і не змінює, але церемонія з прочитанням клятв - так. Одна справа - прийти в ЗАГС і поставити свій підпис на папірці, і зовсім інша - в особливій атмосфері пообіцяти коханій людині бути з нею в горі і радості, разом проходити через погане і хороше і завжди залишатися на його боці.

Міф 2. Весілля - це просто один святковий день. Краще закотити вечірку з друзями

Ви маєте повне право ставитися до весілля не як до таїнства, а просто як до красивого торжества. Але майте на увазі, що навіть в цьому випадку воно відрізняється від звичайних вечірок і свят. Перш за все тим, що воно присвячена коханню, щирості і почуттів.

Міф 3. Весілля - це завжди одне і те саме. Задушливий зал, несмішний тамада і дурні конкурси

Перед тим, як відмовлятися від весілля, подивіться, які зараз бувають церемонії. Гарну і чуттєву виїзну реєстрацію можна організувати разом з lovestory.od.ua хоч в підмосковному лісі у мальовничої річки, хоч на березі Комо або старовинному французькому шато. Ви можете вибрати скелястий мис Надії в Південній Африці, чорний пляж в Ісландії або інше незвичайне місце, яке характеризує вас як пару.

Міф 4. Нерозумно витрачати стільки грошей заради одного дня. Краще вдвох кудись поїхати

Спільна подорож - це прекрасно, але їх у вашому житті буде (сподіваємося) дуже багато. А весілля - це один незабутній день, і одна особлива церемонія, повторити яку ви не зможете.

Міф 5. Хороше весілля складно організувати, нам ніколи з цим возитися

Підготовка до свята - дійсне непростий, але дуже приємний час. Але якщо ви не хочете цим займатися, просто зверніться в гарне весільне агентство.

Всі ці зусилля займуть не так багато часу, але точно окуплять себе: у вас буде один з найбільш пам'ятних днів у вашому житті, зворушливе відео і красиві знімки, які ви зможете показувати дітям і онукам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь