Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Тонування офісних перегородок

Використання перегородок дозволяє без зайвих витрат розділити офіс на окремі зони, забезпечивши співробітникам комфортні умови для роботи. Оптимальним рішенням стають панелі зі скла та пластику, так як вони відрізняються невеликою вагою, легко встановлюються, а при необхідності їх можна без праці перемістити в інше місце.

Єдиний недолік такого варіанту - прозорість. Неможливо відчувати себе комфортно, працюючи, немов в акваріумі. В результаті істотно знижується продуктивність праці, що призводить до стрімкого зниження обсягів прибутку. І виходом з цієї ситуації стане застосування матової плівки - тонування офісних перегородок разом з спеціалістами сайту Тонировка 24 дозволяє розмежувати простір і при цьому створити правильну атмосферу для продуктивної роботи.

Матування офісних перегородок це простий і недорогий спосіб додати приватності, стилю або просто змінити обстановку в офісному приміщенні. Декоративна матова плівка дуже практична і універсальна; забезпечує повну свободу в дизайні і може бути нанесена відповідно до будь-яких вимог. Її також можна використовувати для впливу на прозорість поверхні скла, а також на його коефіцієнт пропускання світла. У більшій кількості випадків декоративні плівки застосовуються і переважні для конфіденційності та брендингу стекол в офісах. Вони підійдуть тим хто шукає креативний спосіб додати приватності і фірмового стилю стеклам в комерційному просторі. Ми хотіли б розповісти про п'ять причин, за якими тонування офісних перегородок є кращим вибором для досягнення даної мети:

  1. Можливість уникнути надмірних витрат на демонтаж існуючого скла, оскільки матова плівка наноситься на існуючу встановлену скляну поверхню.
  2. Не обмежені можливості - на відміну від реальних нестандартних декоративних стекол, дизайн з використанням декоративної плівки практично обмежений тільки вашою уявою За допомогою плівки, плоттерної порізки і фотодруку ваші мрії стануть реальністю.
  3. Нізька вартість - інтер'єрна матова плівка дозволить вам реалізовувати набагато більш складні проекти за частку від вартості скла, виготовленого за індивідуальним замовленням.
  4. Простота в обслуговуванні - конструкції з використанням декоративних плівок легко очищаються, тому з року в рік продовжують виглядати так само добре, як і в день їх установки.
  5. Знімна і замінна - плівка при бажанні легко знімається зі скляних перегородок або вікон, на які вона наноситься. Це робить тонування ідеальним для орендованих офісних приміщень, де використання певних областей і вимог до дизайну може з часом змінюватися.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь