Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як працюють стоматологи під час карантину

Стоматологічна клініка запустила новий сервіс - безкоштовну консультацію стоматолога онлайн. В умовах карантину багатьом нашим пацієнтам довелося відмовитися від планового огляду у стоматолога, але це не означає, що потрібно відкладати турботу про здоров'я зубів. Завдяки новій послузі ви можете, залишаючись вдома, задати питання стоматолога з гігієни, профілактики захворювань, а якщо вас щось турбує, лікар запропонує доступні варіанти лікування в домашніх умовах.

Які переваги дає вам консультація стоматолога онлайн?

  1. Комфорт. Спілкуватися з лікарем по телефону або скайпу, розташувавшись в кріслі з чашкою чаю, - це зручно і емоційно комфортно.
  2. Доступна професійна допомога. На даний момент в клініці http://101stomatolog.com.ua/stomatologii/goloseevskiy-rayon/ працюють 104 фахівця високої кваліфікації. І ви можете отримати безкоштовно консультації та рекомендації будь-якого з них: ортодонта, терапевта, ортопеда, хірурга, імплантолога (в залежності від характеру вашої проблеми).
  3. Первинна консультація - підготовка до планування та ефективного лікування. В онлайн-режимі ви можете обговорити з лікарем проблему, яка вас турбує, уточнити діагноз, в якому сумніваєтеся. Лікар доступно пояснить вам суть захворювання і можливі варіанти лікування. Якщо в перспективі ви плануєте виправлення прикусу, установку виниров або імплантацію, відбілювання або видалення зубів, але не розумієте, з чого почати, то первинна онлайн-консультація допоможе вам визначити напрямок подальших дій.
  4. Дистанційна стоматологія (консультація онлайн) - послуга, актуальна не тільки в умовах карантину. Це відмінна можливість проконсультуватися з провідними фахівцями для всіх жителів України і за її межами, хто давно хотів потрапити в нашу клініку на прийом до профільного лікаря. Тепер відстань не проблема.

Первинну консультацію, рекомендації, план майбутнього лікування ви можете отримати віддалено онлайн або в телефонному режимі.

Якщо ви втомилися і відчуваєте себе недостатньо добре, щоб йти на прийом, якщо найближча клініка сьогодні не працює, можна просто зателефонувати і без реєстрації безкоштовно отримати розгорнуту відповідь на всі питання про здоров'я, гігієни та лікуванні захворювань ротової порожнини, довідатися про ціни на послуги клініки.

Як проходить онлайн-консультація стоматолога?

Щоб отримати онлайн-консультацію дитячого або дорослого стоматолога, потрібно:

  1. Зателефонувати в клініку, повідомити адміністратора про своє бажання отримати онлайн-консультацію. Якщо у вас є рентген, 3D або панорамний знімок, адміністратор повідомить вам електронну адресу, за якою можна відправити результати діагностики лікаря для ознайомлення перед консультацією.
  2. Адміністратор клініки уточнить зручний для вас час і спосіб комунікації (Скайп, Зум) і запише вас на консультацію до лікаря.
  3. На вказану поштову адресу можна відправити 3D-знімок (актуальні знімки, зроблені не більше року тому), щоб фахівці могли його вивчити і зробити висновок по знімку.
  4. У призначений за записом час вам потрібно бути на зв'язку в обраному вами мессенджері (каналі комунікації), щоб отримати онлайн-консультацію.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь