Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Широкі можливості та переваги профнастилу для покрівлі «ПСМ-Профіль»

Профнастил - покрівельно-стіновий матеріал, з яким знайшлося застосування в будівництві, інших галузях. Легкі, але міцні, довговічні листи необхідні для оформлення покрівлі житлових, комерційних будівель, промислових об'єктів, цехів. Для виробництва використовують сталеві листи, які захищають від негативного впливу вологи та ультрафіолету цинковим і полімерним покриттям. Щоб вибрати відповідну за кольором і характеристиками продукцію, відправляються на офіційний сайт заводу PSM-Profile – https://psm-profile.com.ua/ua/.

профнастил для кровли

Сфера застосування

Оцинкований і захищений полімерами профіль застосовують для облаштування опалубки, яку будуть заливати бетоном. Цей метод використовують при зведенні монолітних будівель (офісних, житлових). Набувають профнастил також для реконструкції, відновлення, модернізації старовинних будинків, коли необхідно замінити гнилі дерев'яні перегородки. Підходить матеріал, створений на заводі PSM-Profile (на базі ТОВ «ПСМ-Профіль»), для монтажу перекриттів, внутрішньобудинкових перегородок, постійних, тимчасових огорож (парканів).

Сфера застосування декоративного матеріалу широка - якісний профнастил для покрівлі підходить для:

  1. виконання зовнішнього облицювання будівлі;
  2. зведення модульних конструкцій, в тому числі торгового призначення (це особливо важливо для залучення уваги відвідувачів за рахунок використання листів яскравих відтінків або фірмових корпоративних кольорів);
  3. облаштування тимчасових або постійних складів, котеджів, дач, кіосків, АЗС, виробничих цехів.

Підходить матеріал для внутрішніх оздоблювальних робіт - використовують для створення підвісних стельових конструкцій, міжкімнатних перегородок, обшивки зовнішніх і внутрішніх стін будівлі.

Укладати матеріал можна вертикально або горизонтально - це не вплине на якісні характеристики виробів.

Види та переваги продукції

Профнастил для покрівлі завод PSM-Profile виготовляє підвищеної міцності. Гладкий лист піддають профілізації для додання особливої форми. Хвилі на матеріалі можуть мати різну форму:

  1. П-образну;
  2. трапецієподібну;
  3. синусоїдальну.

Продукція малої ваги легко укладається на покрівлі різної форми. Металеві листи практичні та довговічні, захищені від корозії. Матеріал не боїться підвищення або зниження температури - поверхня не деформується.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь