Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Який чохол підібрати для айфона

1. Протиударний прозорий чохол з посиленими кутами

При падінні на кут амортизує удар. 100% універсальний по дизайну. Підійде, якщо ви не ходити приховувати фірмовий логотип або прагнете продемонструвати незвичайний колір корпусу, але не готові пожертвувати захистом гаджета.

Форма накладки надає телефону злегка брутальний характер. Чохол щільно облягає задню панель і бічні грані - не злітає і практично не додає додаткового обсягу. Легкий чехол на Айфон 7 Плюс допомагає зручно утримувати смартфон в руках.

2. Силіконовий кейс «Арнольд Шварценеггер з базукою»

Саме з таким чохлом залізного Арні сфотографували під час промо-кампанії нового «Термінатора» в Південній Кореї. Знімок став вірусним, а оформлення кейса б'є рекорди популярності.

3. Еко-чохол з авокадо

Просто трендовий тренд 2 в 1. Крім самого популярного у мілленіалов фуд-принта, чохол ще й зроблений з біоразлагающейся полімерів PBAT, PLA і бамбукових волокон. PBAT і PLA виробляють шляхом переробки макухи кукурудзи, пшениці і цукрового очерету. Якщо ви не готові ось прямо зараз зробити тату як у Майлі Сайрус, то можливо розгляньте чохол в якості альтернативи.

4. З покриттям Soft Touch

Soft Touch переводиться дослівно як «м'який на дотик». Чохол виконаний з щільного силікону з гумоподібним покриттям різних кольорів. Всередині - м'яка вкладка з мікрофібри.

У покриття підвищена стійкість до дрібних подряпин, воно приємно тактильно і не ковзає в руці. Матовий фініш не відблискує, за рахунок чого виглядає оригінально. Ще на ньому не залишаються відбитки пальців.

5. Чохол з єдинорогом

Різнобарвні єдинороги вже кілька років як поневолили західний світ, а тепер добралися до СНД. Автор психоделічних зображень - американська бізнес-леді і дизайнер Ліза Франк.

Особливою популярністю користуються напівпрозорі силіконові кейси з зображеннями цих міфічних створінь.

6. Рідкий з блискітками

Між зовнішньою і внутрішньою герметично спаяними поверхнями з прозорого силікону - яскраві переливаються частинки різних форм і розмірів. Вони перетікають зверху вниз в розчині мінерального масла. Дрібні піщинки Гліттера переливаються на світлі.

7. Чохол-книжка з еко-шкіри з квітами

Реалістичний флористичний принт з сезону в сезон зберігає актуальність і входить в топ трендів. Зображення наноситься по всій поверхні УФ-чорнилом на японському обладнанні, тому відрізняється яскравістю і стійкістю до повсякденних затирання.

8. Матовий чохол «Сузір'я»

Один з найпопулярніших принтів особливо ефектно виглядає на матовому силіконі. Матеріал м'який, а фініш повністю позбавлений глянцю - така фактура виглядає підкреслено оригінально.

9. Пластикова накладка «Підморгування»

Популярний принт «Підморгування» завдано на накладку з тонкого пластику, тому практично не збільшує обсяг смартфона. Твердий і жорсткий матеріал добре захищає телефон від вм'ятин при продавлюванні та середньо - від ударів. Він не пористий, тому абсолютно невибагливий у догляді (переважна більшість забруднень легко витираються вологою серветкою).

10. Дерев'яний чохол Кавуни

Популярний фуд-принт «Кавуни» абсолютно несподівано виглядає на дерев'яному чохлі, який і сам по собі рідкість. На основу з натурального бамбука зображення нанесено методом гравіювання. Виглядає дуже незвично.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь