Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Купити автомобіль з США дешево - чи реально це?

Сьогодні авто з Європи користуються меншим попитом, ніж авто з США. Причинами цього послужили висока вартість "евроблях" і неповні комплектації за великі гроші. В цей же час, за прийнятну ціну в США можна відшукати автомобіль з багатою комплектацією і в кращому технічному стані. Це означає, що рішення придбати авто з США - це вже значна економія. Але які ще Лайфхаки існують для того, щоб заощадити на покупці американського авто?

Лайфхаки як заощадити на покупці авто з США

  1. Під час перегляду лотів на аукціоні необхідно звертати увагу тільки на ті лоти, які виставляють страхові компанії. На авторинку США також можна зустріти приватних продавців, які займаються перепродажем. Перекупники купують биті авто у страхових компаній і виставляють їх за більш високу вартість, "накручуючи" ціну за погано зроблений ремонт.
  2. У більшості випадків в інформації вказаний майданчик, де знаходиться даний автомобіль. Чим далі майданчик буде перебувати від портів Америки - тим дорожче і довше буде доставка. Рекомендується ще до покупки проконсультуватися у експедитора, який буде займатися даним авто.
  3. Необхідно враховувати ліквідність обраної моделі авто в Україні. Це відіграє важливу роль, якщо підніметься питання ремонту та пошуку запчастин. Ліквідність також буде впливати на швидкість продажу на українських авторинках.
  4. З кожним роком по всьому світу (в тому числі і в Україні) зростає попит на електромобілі. Розмитнити авто с Америки "на батарейках" сьогодні вийде за невеликі гроші. Саме тому варто звернути увагу на електромобілі з мінімальними пошкодженнями.
  5. Необхідно звернути увагу на тип ушкоджень. Купувати "потопельників" не варто. Тут виділяють дві основні причини. По-перше, є велика ймовірність, що електропроводка буде мати потребу в заміні. Такий вид ремонту має високу ціну і має на увазі повне розбирання всієї машини. По-друге, невідомо, як автомобіль проходив етап просушки і провітрювання. В іншому випадку, коли цьому етапу не приділили належної уваги, в авто може утворитися цвіль, вивести яку в більшості випадків неможливо.
  6. Винятком може бути, коли автомобіль з відкритими вікнами потрапив під сильний дощ або рівень води досяг порогів - на такий тип пошкоджень також ставлять клеймо "water flood". Можна також звернути увагу на автомобілі після граду. Усунення таких ушкоджень зазвичай не варто занадто багато. Крім цього, щоб автомобіль не отримав пошкоджень під час транспортування, можна домовитися з експедитором, щоб в контейнері знаходилося два автомобіля замість чотирьох. Така процедура вийде трохи дорожче, але значно скоротить ризики можливих пошкоджень.
  7. З огляду на вищевказані рекомендації, необхідно звернути увагу на технічний стан і комплектуючі автомобіля - що із зазначеної інформації в описі авто відповідає дійсності, а що ні. Щоб заощадити, можна відразу купити запчастини до даного авто і укомплектувати їх всередину машини - в такому випадку куплені запчастини не будуть проходити процес митного оформлення окремо.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.