Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати скляні огорожі?

Скляні огорожі завжди відмінно виглядають, виробляючи яскраве враження. В сьогоднішній час такі огорожі популярні і встановлюються в офісах, громадських місцях користуються попитом в приватних володіннях.

Вони успішно поєднуються з різними матеріалами. Скло додасть будь-якому приміщенню естетичний і витончений вид, додає будинку функціональність, власнику - надійність і впевненість в стабільності. Сьогодні огорожі широко застосовуються як елементи екстер'єру: полотна для парканів, перегородок зонування та ін., А дізнатися більше про огорожі з нержавіючої сталі зі склом можна, перейшовши за посиланням на сайт https://sklo-plus.com.ua/.

Види огорож зі скла

Багатий вибір матеріалів, конструкцій і форм скляних огорож може задовольнити замовників з будь-якими запитами. Завдяки прекрасним властивостям скла можна виготовити масивні огорожі, витончені сходові огородження, зробити скління балконів, використовуючи його різні кольори і форми.

Сучасні технології сьогодні дозволяють виконати скляні огорожі різних видів:

• Класична стоечна конструкція, у якій стійки стилю хай-тек виробляються з металу, при класичному варіанті - з дерева.
• Скляна незбирана огорожа. Застосовується для сходів. Вона має металевий каркас, а скло закріплюється до торцевої частини;
• Суцільноскляні конструкції. Це надійні і міцні конструкції за рахунок товщини і складу використовуваного скла, хоча на перший погляд і можуть здатися тендітними і неміцними.

Матеріали огороджень

Найбільш часто для виробництва огороджень застосовують такі матеріали, як:

  1. Загартоване скло. Даний матеріал відрізняється особливою міцністю і зруйнувати його складно. Але іноді трапляється й таке. Але при руйнуванні воно випадає з огорожі і розбивається на безпечну крихту. Часто його використовують в приватних будинках, у разі огородження сходів.
  2. Триплекс. Цей матеріал виготовляється з 2-х стекол, з'єднаних між собою полімерним клеєм або плівкою. Абсолютно безпечний при розбиванні, так як осколки скла залишаються в плівці.

Що краще

Вибір виду скла безпосередньо залежить від місця установки огорожі. Триплекс по міцності поступається гартоване скло, але виграє в безпеці, тому його рекомендують встановлювати вище другого поверху і в громадських місцях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.