Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Класифікація методик збільшення губ

Пластика губ - одна з найпоширеніших процедур, яка зараз проводиться в клініках. Жінки хочуть збільшити обсяг, змінити контури, зробити рот більш сексуальним. Найпопулярніша - корекція форми губ, яка може виконуватися з використанням хірургічних методів і ін'єкцій. Найбільш затребувані рішення пацієнток - це збільшення губ, яке може бути отримано в результаті хірургічного втручання (пластична операція хейлопластика) або безопераційно (ін'єкційна хейлопластика), наприклад гіалуронової філлерамі.

Хейлопластика - пластика губ, що передбачає їх збільшення або корекцію, яка проводиться за допомогою ін'єкцій або хірургічного методу. Детальніше про збільшення губ Львів можна дізнатись тут: https://dermavita.com.ua/inyektsiyi-krasi/konturna-korektsiya-gub/.

За допомогою пластичної операції хейлопластики можна збільшити обсяг, змінити форму, а також подбати про естетику, в разі серйозних патологій ( «заяча губа», «вовча паща», відхилення в результаті травм). Чи вдасться прибрати асиметрію, вроджені дефекти, зморшки, а також рубці. Існує маса причин, через які жінки приходять робити пластику. Такий метод збільшення залишиться на все життя і практично не вимагає корекції надалі.

Ін'єкційна хейлопластика (також безоперационная або контурна пластика губ) надає тимчасовий ефект, поки спеціальні наповнювачі через 1-1,5 роки не розсмоктуються.

Ін'єкційне збільшення губ

Найбільш популярною вважається ін'єкційна хейлопластика, так як вона є малоінвазивної. В ході процедури ніяких розрізів робити не потрібно. Відповідно госпіталізація не потрібна, а відновлення дуже швидке. В якості рідини для ін'єкцій, може використовуватись не тільки гіалуронова кислота, але ще і жирові клітини, біополімери. Матеріали, використовувані для контурної пластики губ:

  1. Філери на основі гіалуронової кислоти.
  2. Збільшення губ колагеном.
  3. Власна жирова тканина (ліпофілінг).
  4. Синтетичні імплантанти (збільшення губ силіконом).

Основний недолік в тому, що філери розсмоктуються з часом. Тобто процедуру доведеться виконувати кілька разів з певною періодичністю. Все залежить від використовуваного препарату, кількості введеного речовини. Корекцію необхідно проводити раз в 6-12 місяців. За цей період гіалуронова кислота розсмоктується всередині клітин. Справа в тому, що цей компонент заповнює міжклітинний простір, разом з еластином і колагеном. Саме ці речовини забезпечують молодість, пружність шкіри і обсяг.

Класифікація хірургічних методик збільшення губ

Хірургічна хейлопластика використовується в тому випадку, якщо гіалуронові філери не дозволили досягти необхідного обсягу через наявність рубців, серйозних патологій.

Існує кілька різновидів хірургічного втручання:

  1. Техніка VY. Така пластика губ має на увазі виконання невеликого надрізу у вигляді букви V, за допомогою якого моделюють потрібну форму. Накладаються шви у вигляді літери Y.
  2. Булхорн. Це різновид операції, в ході якої частина шкіри між носом і верхніми межами рота прибирається. Таким чином удасться зменшити відстань між губами і нижньою частиною носа, завдяки чому верхня межа здається піднятою вгору.
  3. Підтяжка куточків рота. Це відбувається у випадку з віковими пацієнтами, у яких через старіння шкіри, зменшення кількості колагену і еластину, куточки поповзли вниз. Надрізи виконуються з внутрішньої сторони щік, всередину яких вводиться жирова тканина. Таким чином здійснюється підтяжка і відновлення куточків.
  4. Застосування синтетичних імплантатів (збільшення губ силіконом). Цей метод використовується, коли необхідний значний обсяг, якого неможливо досягти за допомогою гіалуронової кислоти.

Варто звернути увагу, що тип пластики вибирає доктор, в залежності від складності ситуації. У більшості випадків для незначної корекції об'єму і форми використовується гіалуронової філлер для губ, тобто гіалуронова кислота. Це найбільш недорогий, але ефективний метод.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.