Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Додаток для виклику таксі – це зручно

Звичайно, кожній людині доводилося викликати таксі, навіть маючи свій особистий транспортний засіб. Що стосується плюсів замовлення таксі через додатки, то їх безліч. Наприклад, при замовленні через програми, можна взагалі бачити на карті ті машини, які розташовані ближче всього, а значить, можна бачити її наближення до тієї чи іншої заданої точки. Звичайно, кожен користувач оцінить таку перевагу сповна. У людини складається таке враження, ніби вона повністю контролює ситуацію. Легко здійснюється реєстрація в додатках таксі за допомогою інтернету.

Починаючи вказувати початкову, кінцеву точку, можна буде розраховувати вартість, яка у свою чергу не змінюється. Суть полягає в тому, що вартість, яку ви побачите у додатку http://taxioma.ua за дорогу на таксі, залишається фіксованою, а отже, не доведеться доплачувати. Погодьтеся, це важлива перевага.

Крім сказаного, дійсно зручно користуватися програмами виклику таксі онлайн, перебуваючи в поїздках тими або іншими містами. Наприклад, додаток http://taxioma.ua - таксі зовсім не втрачає актуальності, допомагаючи під час подорожей, чого не можна не оцінити сповна. Крім того, немає необхідності шукати телефони з боку місцевих служб таксі. Все, що потрібно, так це відкрити програму, вказати зручну адресу і все. Варто одного разу особисто оцінити всі позитивні сторони програми для виклику таксі, як ви користуватиметеся ним на постійній основі.

ЯК НЕ РОЗОРИТИСЯ НА ТАКСІ НА НОВИЙ РІК: НАЗВАНИ ОПТИМАЛЬНІ ГОДИНИ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ

Фахівці підказали, як не розоритися, викликаючи таксі у Новий рік. Існують оптимальні години, коли найкраще робити замовлення.

Експерти дали прогноз, коли ціни на таксі під Новий рік та після нього будуть максимальними. Про це читачів попередили в одному з великих сервісів на виклик таксі.

Так, вважається, що таксі на Новий рік коштує дуже дорого. Однак це правило поширюється лише на певні години, коли фіксується підвищений попит. Як пояснили фахівці, вранці не буде традиційної години піку та підвищення цін: для багатьох людей цей день вже стане вихідним.

Потім кількість замовлень поступово збільшуватиметься - з 15:00.

"Значне зростання попиту на поїздки почнеться о 15:00 і триватиме до 23:00 через підготовку до свята та збору гостей. Після півночі, приблизно через 30-50 хвилин, зростання замовлень відновиться, що може призвести до зміни цін", - зазначили у прес-службі.

Потім підвищений попит триватиме до 4.00-5.00 1 січня. А з 6:00 і до полудня попит знову сильно падає, тому ціни прийдуть у норму.

Експерти нагадали, що якщо замовлень дуже багато, то ціна на поїздки автоматично зростає: з'являється коефіцієнт, що підвищує. Це дає можливість залучити водіїв таксі до тих районів, де не вистачає машин.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.