Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ресторан на корпоратив - як вибрати?

Вибрати ідеальний ресторан для корпоративу - непросте завдання. У цій справі набагато більше нюансів, ніж може здатися на перший погляд. Ми сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть вам з вибором закладу, в якому ви зможете весело і з комфортом провести корпоратив.

Можливо, вам вдасться знайти ресторан вашої мрії, який стане улюбленим місцем проведення урочистостей. Але будьте готові до того, що доведеться витратити багато часу на пошуки і обійти кілька закладів.

Чим раніше, тим краще

До вибору бажано приступати завчасно, краще за кілька місяців, особливо, якщо ваш корпоратив запланований на період популярних свят. Відзначати корпоративи в ресторанах вже стало традицією, і не виключено, що інша компанія може вас випередити і орендувати той банкетний зал, який здається вам найкращим. Влітку і восени теж висока конкуренція, тому що в цей час реєструється найбільша кількість шлюбів, і багато хто намагається якомога раніше замовити банкетний зал для проведення весілля.

Що робити, якщо сподобався ресторан вже заброньовано на потрібну вам дату? Головне - не панікувати. Якщо можна провести корпоратив на день-два раніше чи пізніше, уточніть, чи вільний зал в сусідні дати. Не виходить перенести свято? Шукайте інші варіанти: швидше за все, серед них знайдеться більш привабливий і вигідний.

Місткість залу

Важливо, щоб всі запрошені не тільки змогли поміститися, а й відчували себе комфортно. Не забудьте про просторі для танців. Іноді адміністрація трохи перебільшує місткість, тому, якщо вам кажуть, що зал розрахований на 60 осіб, це може означати комфортну розсадження на 45-50 запрошених. Цей момент обов'язково потрібно прояснити під час бесіди зі співробітником ресторану.

Розташування ресторану

Як гості будуть добиратися додому? Якщо на метро, ​​бажано, щоб заклад був розташований неподалік від підземки. Не забудьте і про власників автомобілів: дізнайтеся, чи є парковка, платна вона чи безкоштовна, під охороною чи ні.

До речі, вас може зацікавити паб ресторан для корпоратива abbochka.od.ua, де можна весело провести час та ще й за доступними цінами.

Інтер'єр

Поцікавтеся, як буде прикрашений банкетний зал. Якщо є можливість, подивіться фото з інших вечірок. Зверніть увагу на колір і фактуру скатертин, чохлів на стільці, серветок. Уточніть, чи входить оформлення в вартість або оплачується окремо. Якщо ви хочете, щоб зал був оформлений в певному стилі, з'ясуйте, чи має ресторан таку послугу.

Кухня і банкетне меню

Сучасні ресторани пропонують страви кавказької, японської, французької та інших кухонь світу. Але у гостей можуть бути свої переваги: ​​комусь можуть бути не до душі суші і роли, а хтось взагалі вважає за краще класичну російську кухню. Попередньо опитаєте запрошених, щоб дізнатися, чи збігаються їхні смаки.

Банкетне меню, розмір порцій і порядок подачі страв потрібно обговорити з менеджером ресторану. Запитайте, що можна приносити з собою: спиртне, фрукти, цукерки і т. д. Зазвичай дозволяється приносити з собою алкогольні напої, тому що в ресторані може не виявитися того, що люблять ваші гості. Якщо менеджер відмовив у такому проханні, варто пошукати інший заклад. Уточніть, яка вартість середнього чека на одного гостя і як оплачуються дозаказ - це теж важливо.

Уточніть режим роботи ресторану, щоб не вийшло так, що ваш банкет в самому розпалі, і в цей момент вас ставлять перед фактом: пора закінчувати свято або потрібно сплатити додатковий час роботи персоналу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь