Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Одесі вітчим вбив 2-х дітей, щоб помститися своїй дружині

Вчора, 27 червня, в Одесі чоловік задушив двох своїх пасинків, щоб помститися своїй дружині, з якою він напередодні посварився. Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції.

За словами представників одеського відомства, тіла двох дітей знайшли вранці у вівторок в Київському районі міста, де проживала жінка з двома дітьми і її чоловік. По гарячих слідах співробітники правоохоронних органів затримали 42-річного вітчима загиблих дітей. Уродженець Кіровоградської області в момент злочину знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

За словами злочинця, він задушив дітей своєї дружини чотирьох і десяти років, коли ті ще спали. Тому дитячого крику і закликів про допомогу не було. Прокинувшись, він побачив дітей і вирішив помститися своїй дружині, з якою чоловік напередодні посварився, задушивши її сплячих дітей. Вбивця здійснював злочин голими руками.

Виявила тіла загиблих тітка, яка за дорученням матері дітей, приїхала перевірити дітей і чоловіка сестри, так як та перебувала на роботі і не мала можливості навідатися додому. Згідно зі словами сусідів, вітчим загиблих регулярно вживав спиртне, а напередодні і зовсім пішов у тритижневий запій, а за день до вбивства між ним і дружиною стався серйозний конфлікт.

На даний момент за фактом умисного вбивства одеські поліцейські відкрили кримінальне провадження. Чоловіка перевірять на осудність. Слідство триває.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь