Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні набирає обертів нова смертельна гра

Серед українських підлітків набирає популярності нова суїцидальна гра під назвою «Червона сова». Відповідну інформацію, а також ознаки, що дитина задіяна в небезпечній грі, розповів на своїй сторінці в Фейсбук уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

За його словами, принцип гри такий же, як і у гри «Синій кит». Спочатку українських школярів заманюють в гру, надсилаючи посилання на неіснуючий сайт або сторінку з помилкою. Завдяки цьому куратори смертельної гри дізнаються орієнтовну адресу, де проживає гравець, і в подальшому, в разі відмови учасника виконувати якесь завдання, шантажують тим, що приїдуть до нього на «розборки».

Одна з основних вимог до учасника - бути постійно онлайн і моментально відповідати на повідомлення. При цьому куратори посеред ночі змушують дивитися психоделічні відеоролики або слухати аудіо зі звуками нібито потойбічного світу.

Крім того Кулеба зазначає, що дана гра ледь не вбила 14-річну киянку. Дівчинка пропала 30 листопада, а через кілька днів її знайшли в Умані. Вона була в пригніченому стані з розібраним на деталі телефоном і з листком паперу, на якому була написана інструкція для подальших дій. На руках дівчинки були порізи.

У разі якщо ви помітили, що ваша дитина відчужена, постійно хоче спати, сидить в соцмережах вночі або на її руках з'явилися порізи, поговоріть з нею, а якщо дитина не йде на контакт - зверніться до психолога.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “В Україні набирає обертів нова смертельна гра

Залишити відповідь